Konu
:
Tuzda Alabalık
Yalnız Mesajı Göster
Tuzda Alabalık
09-09-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tuzda Alabalık
Tuzda Alabalık
Tuzda Alabalık
Hazırlama süresi 10 dakika
4 kişilik
150 kalori Malzemeler:
4 adet alabalık
2 kg
iri taneli kaya tuzu
1 adet limon
80 ml
zeytinyağı
Hazırlanışı:
Balıkları temizleyip iyice yıkayın ve süzdürün
Fırın kabının dibine yağlı kağıt döşeyin
Üzerine 250 gr
iri kaya tuzu dökün
Balıkları tuz üzerine yatırın
Tuzun kalanıyla üzerlerini tamamen kaplayın
Önceden 240° C’de ısıtılmış fırında 35 dakika pişirin
Fırından çıkarıp kağıt yardımıyla tabağa alın
Diğer tarafta zeytinyağı ve limon suyunu karıştırın
Alabalıkları zeytinyağlı sos ve haşlanmış patatesle servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul