Yalnız Mesajı Göster

Thomas Edison'nun Gittiği Okullar Hangileridir?

Eski 09-09-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Thomas Edison'nun Gittiği Okullar Hangileridir?

Edison Aile Albümü

Anne-babalar:
Samuel Edison ve Nancy Elliott Edison
Lewis Miller ve Mary Valinda Miller

İlk evlilik:
Meryem Stilwell Edison
Marion Estelle Edison Oeser
Thomas A Edison, Jr
William Leslie Edison

İkinci Evlilik:
Mina Miller Edison
Madeleine Edison Sloane
Charles Edison
Theodore Miller Edison

Thomas Edison ailesine: Samuel ve Nancy Elliott Edison

Samuel ve Nancy Elliott EdisonSamuel Ogden Edison, Junior, 16 Ağustos 1804 tarihinde Digby, Nova Scotia, Kanada doğumlu Büyükbabası John Edeson (bunlar) bir krala sadık Amerikan Devrimi sırasında ve Nova Scotia için 1784 yılında New Jersey sol-di-oğlu AE ile ilan etti Boyunca hayatını Samuel birkaç kez iş, bir lokali tutmak için terzilik için çatılar için bölme zona hastalığı değiştirildi Onun evlilik Bazen sonra Samuel Viyana, Ontario, dört yedi çocuk doğduğunda için aile taşındı

İronik olarak dedesi olarak İngiliz taç sadık değil, Samuel Edison oldu 1837 yılında Mackenzie isyan, bir ayaklanma demokratik eylemci William Mackenzie tarafından of Ontario güneyinde ilham katıldı Bir isyan Samuel başarısız olan Amerika Birleşik Devletleri, burada hayatının geri kalanı için yaşadığı için kurtuldu Karısı ve çocukları daha sonra Milano, Ohio (pronounced MY-lan), için burada Thomas Alva Edison da dahil olmak üzere üç çocuğu vardı onu takip ve yedinci ve son çocuğu (Diğer çocuk vardı: Marion, William Pitt, Harriet Ann, Carlile, Samuel ve Eliza Carlile, Samuel ve Eliza tüm çocukluk öldü)

Amerikan doğumlu Nancy Mathews Elliott Eylül 12, 1828 Samuel evlendi Babası bir Devrimci Savaş kahramanı olduğunu; onun dedesi bir Baptist bakanı oldu Kocası aksine, o bir bazı örgün eğitim ile Presbiteryen dindar O koyun bu eğitim iyi kullanmak için Ne zaman "Al" okul oradan evde onu öğretti Thomas Edison daha sonra, "Benim annem yaparken bana O kadar doğru olduğunu, bu nedenle yaz emin olduğunu hatırladım ve ben, bir ben hayal kırıklığına gerektiğini canlı bir şey olduğunu hissettim"
Nancy ruhsal hastalık belirtileri gelen hayat geç olarak yaşadı O 1871 yılında, oğlu 24 yaşındayken öldü Samuel uzun başarılı onun genç oğlu izlemek için yeterince yaşadım O, Menlo Park, laboratuar ve yapı denetimli Nancy Edison ölümünden üç hafta sonra, o da 16 yaşındaki evin Mary Sharlow yeni bir ilişki başladı Üç kızları vardı ve yirmi yıl boyunca birlikte Samuel 1896 yılında 92 yaşındayken öldü "Ben sigara, içki ve kumar bir ana" diye iddia duyuyorum "Ben sigara ve viski ılımlı ben gerekli içti ve yalnız için bilinen var" Top

Mina Edison ailesine: Lewis ve Mary Valinda Miller

Mina Miller Edison ailesi çok olduğu kocası farklı oldu Büyük dede Continental Ordusu için Vadisi Forge hizmet vardı Onun Annesi Kadın Hıristiyan alkol Birliği destekledi Ailesi olduğunu dindar Methodists

Lewis Miller Stark County, Ohio 1829 ve Plainfield seminer, Illinois at eğitimli doğdu Kendisi 1852 yılında Mary Valinda Alexander evlendi O tarım ürünlerine 92 patent, onun en ünlü buluş ve Ohio'da oturan biçme makinesi ve Reaper olmak kazanmıştır Onun gelecekte oğlu aksine-in-law, Miller tutkuyla örgün eğitim inanan ve Akron, Ohio yaptığı kabul şehirle eğitim ve yönetim kurulu başkanı olarak görev yapmış

1872 yılında Miller, Hıristiyan eğitim ile Protestan dini toplantı birleştiren bir fikrim yoktu İki yıl sonra, birlikte Aziz John Heyl Vincent ile, o Chautauqua Enstitüsü taşradaki New York'ta kuruldu Miller, "Orijinal düzeni bir Hıristiyan eğitim çare oldu Yazıldı [Nerede] zevk, bilim, kültür ve gerçek tüm arkadaşlar gerçek din ile yan yana olması" O 1874 kendi başkanı olarak görev yapmış kadar yaş 70 1899 yılında ölüm Bu Chautauqua Enstitüsü yüzyılın dönüş birkaç seyahat ders ilham gösterir Hala bugün ve tüm inançlardan ziyaretçilere açıktır flourishes

Lewis ve Mary on bir çocuk babasıydı Sonuç Glenmont olarak, Edison aile Stationwagon, genellikle Mina Edison birçok nieces ve yeğenlere olan doğu kıyısında okullar katıldı ev sahipliği yaptı Meryem 1912 yılında 82 yaşından hayata veda etti Üst

Meryem Stilwell İlk evlilik, Edison

Meryem Stilwell Edison

Meryem Stilwell Edison, yaklaşık 1871 Meryem Stilwell Edison, 1883 Meryem Stilwell Newark, New Jersey Eylül 6, 1855, Nicholas Stilwell ve Margaret Vinç bir kızı doğdu Onun yan kuruluşu olarak, Haberler Raporlama Telegraph Firma Newark yılında Edison telgraf şerit halinde 16 yaşındaki yumruk perforations fark vardı O Noel Günü 1871 tarihinde yaşındaki mucit 24 evlendi Onun düğün günü bile Edison yaptığı laboratuar için tören sonrasında hisse senedi üzerinde çalışmaya döndü Bir hikaye devletlerin Edison geç gece geç onun bekleyen gelin hakkında unutmadan çalıştı

WKL Dickson, bir Edison's "muckers ve," Bu Meryem "büyük Edison's" Menlo Park istihdam içinde erkekler tarafından sevgili olduğunu yazdı "Onu bir gurur duyduk - için o ve bir Newark dükkanda kendi derecenizi olmuştur ama zarif ve onlara hiç olarak dostu olarak kalmıştır" Maalesef, Mary sağlığı bozulmaya ve o 9 Ağustos 1884 tarihinde 29 yaşında öldü Her ne kadar birçok kitaplar Meryem tifo öldü demek, ölüm belgesi devletler o beyin tıkanıklığı "o öldü" Mary ve Thomas Edison evlilik ve 13 yaşında üç çocuğu vardı Ancak, Thomas Edison ve Mary Stilwell doğrudan soyundan yaşam var çünkü bunların hiçbiri kendi çocukları vardı Üst

Marion Estelle Edison Oeser

Marion Estelle Edison, ca 1881Mary ve Thomas Edison ilk çocuk Marion Estelle, 18 Şubat 1872 tarihinde doğdu Bir çocuk gibi, onu takma "Nokta", bir Mors alfabesi telegraphs mesaj göndermek için kullanılan bir referans oldu Babasının evlenme, 12 yaşındaki Marion babası zaman büyük bir harcama annesi ölüm ve arasında Hatta onun puro satın almak onu gönderdi O Edison Mina Miller Mors kodu kullanarak evlilik önerecek gördük iddia ediyor

Marion Somerville seminer at Somerville, New Jersey ve Bradford, in Massachusetts Bradford Akademisi bindik 1892 yılında o Karl Oscar Oeser, bir Alman ordusu teğmen, evli ve Almanya'da Birinci Dünya Savaşı bile yaşamıştır Her ne kadar o "bir uzun balayı bitkin olarak evlilik açıklanan," bu boşanma 1921 yılında sona erdi O daha sonra Amerika Birleşik Devletleri, burada 16 Nisan 1965 tarihinde öldü döndü Üst

Thomas Alva Edison, JrThomas, 1897 yılında Junior

Thomas Edison, Junior, 1881Thomas Alva, Junior, Ocak 10, 1876 doğumlu Çünkü kızkardeşi Marion "Nokta takma olduğunu," "Dash takma olduğunu" O St Paul's School of Concord, New Hampshire ve JM Hawkins'in Okulu Staten Island, New York at bindik Kendisi 1899 yılında gizli bir törenle, ancak aşama aktris Marie Louise Toohey evli evliliğin bir yıl içinde sona erdi Beatrice Heyzer yaptığı sonraki evlilik, endured

"Yalancı" ilaç ve şüpheli buluşlar tanıtımı için onun adını kullanımı satış sonra babasının ismini değiştirmek için Tom Junior istedi Bu da, kısa bir süre Thomas Willard ve ismi ile devam yaptım Icat yaptığı çalışmalar ve daha sonra, bir mantar çiftliği başlamak başarısız oldu Babası onun büyük oğlu hakkında, "Onu okula gitmek veya laboratuvar çalışması olabilir hiç bir arkadaşıma söyledim O nedenle kesinlikle bilimsel cahil ve başka olduğunu" O 25 Ağustos 1935 tarihinde öldü Üst

William Leslie EdisonWilliam Leslie 1898

William Leslie Edison ca 1880William Leslie 26 Ekim 1878 tarihinde doğdu Onun büyük kardeşim gibi, William St Paul's School, Concord, New Hampshire ve JM Hawkins'in Okulu Staten Island üzerinde bindik O daha sonra Sheffield Bilimsel Okulu Yale at okudu O Blanche Travers evlendi Askeri olarak İspanyol-Amerikan Savaşı sırasında 1898 yılında yeniden Birinci Dünya Savaşı'nda hizmet (yine de 1918 yılında bir başarısız bir boşaltma almak için) babası yazdı

İlişkiler William ve babası arasında gerginlik oldu Edison bir kez Blanche Edison para için bir istek yazılı yanıt verdi, "Ben ne yüzden oğlum destek olmaları için bir neden görmüyorum Beni ve onur yok benim yanaklarda pek çok kere için ayıp ve utanma getirmiştir yaptı" O çiftlikte yaşama döndü kardeşi, tavuk yetiştiriciliği gibi O 10 Ağustos 1937 tarihinde öldü Üst

Mina Miller İkinci evlilik,

Mina Miller Edison

Mina Miller, yaklaşık 1886Mina (MI telaffuz-na) belki daha iyi hazırlanmış bir ünlü adamın karısı olmak için O Thomas Edison bir araya geldi zaman zaman, onun adı zaten bir ev kelime oldu O, Akron Lisesi ve mezun olan Bayan Johnson's Bayanlar Boston seminer katıldı kalmadan daha dünyevi eğitim vardı Ayrıca, babası milyoner mucit kendisi oldu Mina, Glenmont oturma odası rahatlatıcı

Mina Miller 6 Temmuz tarihinde doğdu, 1865, ve on bir çocuk yedinci O babası ve Edison, bu mucit Ezra Gilliland bir ortak arkadaş bir evde Thomas Edison bir araya geldi Onun geleceğini kocam o ki gizli, hatta sırasında aile izlenen sohbet olabilir onu Mors alfabesi öğretti iddia ediyor Bu nasıl Edison o ve evlenme teklif nasıl "evet yanıtı iddiaları olduğunu" İki 24 Şubat 1886 tarihinde evlendi

Çiftin Glenmont, bu Edisons' yeni ev, içine Florida da balayı sonra taşındı Yaş yirmi, en yeni Bayan Edison Mary's üç çocuklu bir üvey oldu Bu kolay bir iş değildi O en az on yıl üvey Marion daha büyük oldu Her ne kadar Mina yeni aile terbiye çalıştı Marion sonra "de bir anne ama çok bir arkadaş olarak eski genç olarak Mina nitelendirdi" Bayan Thomas Edison gibi Onun rolü de zordu: Edison sık laboratuarında geç ve unuttum yıldönümleri ve doğum günleri kaldı Ancak onun "Billie severim görünüyordu" Not bir Mina's bahçe kitap olarak okur, "Mina Miller Edison eden bir zavallı çirkin şey erkek için ()" böyle iyi aşk bestowed en tatlı küçük kadın bulundu

Mina ve Thomas Edison Thomas Edison tepeden aşağıya onun "muckers" denetimli olarak, Mina kiraladı ve maids, bir aşçı, bir dişi ve bir bahçe personel personel denetlenecek O bile kendini "Ana yürütme denir" 1891 sonra o değil, kocası, evin sahibi (Bu da evin korunan Edison's borçları eğer iflas etti ödemek için el olmak) İşte ait kuruluşlar kısmi bir listesi var: Chautauqua Derneği (burada, Kuş ve Ağaç kulüp başkanı olarak) hizmet, Ulusal Audubon Toplum, yerel Metodist Kilisesi, kendisine John Burroughs Derneği, Amerikan Devrimi ve kızı (o bir yıl boyunca ulusal vaiz gibi) hizmet, Okul Bahçe Association of America

Dört yıl sonra Edison, Mina evli çocukluk tatlım Edward Everett Hughes öldü Kadar Hughes 1940 yılında, o bir kez daha Bayan Edison adıdır kabul öldü İki Glenmont yaşadı O Glenmont Ağustos 24, 1947'de onu ölüme kadar yaşadık Üst

Madeleine Edison Sloane

Madelene Edison affectionately "" onun akrabaları tarafından, Madeleine Edison May 31, 1888 doğumlu, ilk Edison çocuk Glenmont at doğmak için civciv takma Ile istihbarat ve keskin zekâ, o da aile şirketi haline getirmiş olabilir o bir kadın edilmemişti O Pennsylvania iki yıl Bryn Mawr Koleji katıldı

Tipik Edison bağımsızlık Demonstrating, Madeleine yılında John Eyre Sloane evli olan Glenmont Haziran 17, 1914 Oda Çizim Ailesi memnun değildi Bir sanayici ve oğlu, bir havacı evlenmek için kızı tercih ederdik Mina Edison özellikle yeni damat bir Katolik olduğunu altüst oldu Madeleine ve John kim ya evlilikten Thomas Edison tek torun olması oldu dört oğlu vardı

Bir yaşam boyu Cumhuriyet, o kısa bir süre Kongresi için 1938 yılında bir reformcu olarak kaçtı Dünya Savaşı sırasında o kan sürücülerine New Jersey Kızıl Haç çok ona zaman verdi Ayrıca Milano, Ohio annesinin ölümünden sonra Edison Doğum Yeri yönetilmektedir O Yönetim Kurulu hakkında Western Union için hizmet 1950'lerde O 14 Şubat 1979 tarihinde, Edison Doğum Yeri bir bağış bırakarak öldü Üst

Charles Edison

Charles Edison Edison Glenmont Ağustos 3, 1890 tarihinde Glenmont at doğdu bir boyCharles olarak Charles ve hotchkiss Okulu Lakeville, Connecticut'da bitirdi O Fort Myers, Florida, Mart 27, 1918 yılında veli kış evde onun kolej tatlım Carolyn Hawkins, evlendi O babasının şirketi Thomas A Edison, Incorporated, 1927 yılında cumhurbaşkanı oldu O şirket kadar 1959 yılında satılmış koştum Vali Edison

Charles en iyi ikinci kariyer nedeniyle Edison çocukların, kamu hizmeti olarak bilinir The mid-1930s yılında Başkan Franklin Roosevelt ve kabinede - Sekreter Yardımcısı Deniz Kuvvetleri, then olarak ilk hizmet Acting Sekreter olarak New Jersey seçmenlerin kendi valisi olarak 1940 yılında onu seçti, ama Charles sürecinde bir aile geleneği kırdı - bir Demokrat olarak kaçtı O devlet için güncelleştirilmiş bir devlet anayasa önerdi, ancak seçmenlerin bir eyalet referandumda reddetti Ancak, eserleri daha sonra Edison's valiliğine sonra modern bir anayasa geçmek için New Jersey yasa esin kaynağı oldu Başbakan, şimdi onun adını taşıyan bir hayır vakıf kuruldu, Charles Edison Fonu O 31 Temmuz 1969 tarihinde öldü Üst

Theodore Miller Edison

Theodore Edison gibi bir çocuk boyAs, Theodore Miller Edison "aile tarafından küçük laboratuvar asistanı" olarak adlandırıldı O bilim bir erken ilgi gösterdi ve Glenmont birçok deneyler yapılmıştır Babası, "Theodore iyi bir çocuk, ama onun güçlü matematik olduğunu söyledi Biraz korkuyorum O ile bulutların içine fırlama gitmek Mayıs bu adam Einstein Ve eğer bu I'm afraid o benimle çalışmaz "Theodore Edison

Theodore Miller Edison Glenmont Temmuz'da 10, 1898 tarihinde doğdu Edison 51 zaman oğlu doğmuş oldu O Mina kişiler de ölmüştü bir sevgili kardeşim adını aldığı İspanyol-Amerikan Savaşı O ilk ve sonra Montclair, New Jersey Montclair Akademisi ve Haverford Okulu Haverford, Pennsylvania, katıldı Son olarak da Massachusetts Institute of Technology da, o 1923 yılında fizik lisans Kazanılan katıldı O Koleji'nden mezun Edison ailenin tek üyesi oldu

Edison's endişeler rağmen, Theodore Babasının şirket için mezuniyet sonrası çalışma yaptı Sıradan bir laboratuvar asistanı olarak başlayan sonra Thomas A Edison için araştırma ve mühendislik teknik dizine, Inc Çok daha sonra, kendi şirketi Calibron Sanayi AŞ ve onun küçük kendi laboratuvarı inşa kuruldu onun kadar çalıştı Batı Turuncu O kariyerine 80 patent üzerinde kazanmıştır 1925 yılında Anna Maria Osterhout, aynı zamanda MIT bir öğrenci oldu evlendi Sonraki yıllarda o ateşli çevreci, Vietnam Savaşı ve Sıfır Nüfus Büyüme Advocate rakip oldu O Batı Turuncu yılında eşi Anna ile 24 Kasım 1992 tarihinde ölümüne kadar yaşadık

Alıntı Yaparak Cevapla