Konu
:
Atauzem Dilekçe Örneği - Atauzem (Hemşirelik) Dilekçe Örneği
Yalnız Mesajı Göster
09-09-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Atauzem Dilekçe,
Atauzem Dilekçe Örneği
Sağlık Bakanlığı'na
ANKARA
Sağlık Bakanlığı'nda
yılından bu yana görev yapmakta olan bir hemşireyim
tarihinde önlisans programından mezun oldum ve o zamandan bu yana lisans tamamlama hakkımızın verileceği günü ben diğer çalışma arkadaşlarım bekledik
Bu sene bu hayalimiz gerçek oldu
Bakanlığımız ve Atatürk Üniversitesi arasında imzalanan bir protokol neticesinde 2010-2011 öğretim yılında başlatılan Atatürk Üniversitesi Uzaktan Öğretim Sistemi Hemşirelik Lisans Tamamlama Programına kayıt yaptırdım
Atatürk Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sistemi ile Hemşirelik Lisans Tamamlama ilk kez bu yıl uygulanmakta olduğundan yılın başından bu yana eğitim sisteminde okuma hayatımızı zorluğa sokan ve yıllar sonra tekrar okul stresi yaşamama neden olan aksaklıklar ve yanlışlar meydana geldi
Bu konuda verilebilecek sayısız örnek mevcuttur
Okul yönetimine önümüzdeki dönem ve yıllarda aynı hataların tekrarlanmaması ve eğitim sisteminin iyileştirilmesi amacıyla önerilerimi ve şikayetlerimi içeren bir dilekçeyi sundum
Üzerinden epey zaman geçmesine rağmen okul yönetimi tarafıma konuyla ilgili hiçbir geri dönüş yapmadı
Sağlık Bakanlığının bu anlamda başvuruların değerlendirilebileceği ve kendimi ifade edebileceğim yer olmasından dolayı en son olarak derdimi size anlatabileceğim aklıma geldi
Şimdiden ilginize teşekkür eder,çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim
…
/ …
/ 2011
İmza
Adı ve Soyadı
Adı Soyadı :
T
C
Kimlik No :
Öğrenci No :
Telefon No :