Yalnız Mesajı Göster

Küresel İsınma Kompozisyonları - Küresel İsınma Konulu Kompozisyonlar

Eski 09-08-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Küresel İsınma Kompozisyonları - Küresel İsınma Konulu Kompozisyonlar

Son günlerde yağış var hava bir türlü açmadı diye herkes üzgün peki kim nereden bilecek ki Küresel Isınma'nın yol açtığı sıcaklık artışının 1 derecenin bile milyarlarca dolarla ölçüldüğünü, yüz milyonlarca insanın hayatına mal olacağını hangi zengin biliyor acaba

Ha söylenende güzel şükür hava ısınıyor, nasıl olsa barajlarda dolmadı, bu yazıda kuraklık içinde geçireceğiz İnsanlar o kadar mutlu ki hala çevreyi nasıl kirletirimin hesabını yapıyor

Eee doğal olarak başa baş dişe diş doğada boş durmuyor Nasıl olsa insanlık buldu benim gibi temiz bir doğayı diye kirletme yarışındalar bende onlardan intikam alacağım diye:

Küresel Isınma,
İklim değişikliği gibi felaketleri başımıza açıyorBu devirde kim kimden intikam almadan yaşıyor Aslında bunu kan davası gibi de düşünebiliriz nasıl mı?

Çeşitli nedenlerden dolayı demeyelim de kafasına göre bir insan başka bir insanın canına kıyıyor Tabiki öldürülen kişinin ailesi intikam almak için başkasını öldürüyor Başka bir olay örneği daha; Berdel'e e ne oldu bizim kızımızı kaçırdınız Sizde bize bi kız vereceksiniz Yani karşılık İşte şimdi bu felaketlerin sebebini aramak çok yanlış başından beri her şey belli doğa insandan intikamını alıyor

İnsanlar gerçekten bugün mutlu olacak neden mi???

Bugün güneş açacak, yağmur yağmayacak, soluyacağımız temiz bir hava olacak

Yaşlılar; yaşlılık güzel olmaz ama bazılarına şu kelimeyi söylediğim zaman;

Küresel ısınma yüzünden su savaşları çıkacak,
İnsanlar sırf birkaç gün daha fazla yaşaması için bir ömürden değil, birkaç yıl değil, bir kaç gün için kendisini öldürecek dediğim zaman aman ben görmem ama siz görürsünüz, torunlarımız görür diyorlar Peki bizim görmemizi o kadar çok istediğiniz için mi? Yoksa çevreyi kirletme ödülü varda onu almak için mi? Bunları yapıyorsunuz? Deyince çevre kirliliği için konuşan diller bir anda susuyor İster yaşlı olun ister genç olalım Çevreyi koruyalım

Yazımı Ulu Önder Atatürk'ün bir sözü ile bitirmek istiyorum:

Çevreyi Korumak Aklın Gereğidir
M Kemal ATATÜRK

Alıntı Yaparak Cevapla