Konu
:
Sebzeler Pişerken Rengi Solmasın - Sebzeler Pişerken Rengi Solmaması İçin
Yalnız Mesajı Göster
Sebzeler Pişerken Rengi Solmasın - Sebzeler Pişerken Rengi Solmaması İçin
09-08-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sebzeler Pişerken Rengi Solmasın - Sebzeler Pişerken Rengi Solmaması İçin
Sebzeler Pişerken Rengi Solmasın - Sebzeler Pişerken Rengi Solmaması İçin
Sebzeler Pişerken Rengi Solmasın - Sebzeler Pişerken Rengi Solmaması İçin
Sebze pişerken rengi solmasın,
Sebze pişirme önerileri,
Sebze pişerken rengi neden gidiyor,
Sebzeleri pişirirken renklerinin de canlı kalmasını istiyorsanız sebzelerinizi pişirmeden önce bir süre tuzlu suyun içinde bekletin
Böylece sebzedeki klorofiller sabitlenecek ve pişerken renkleri daha az solacak
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul