Yalnız Mesajı Göster

Sebzeler Pişerken Rengi Solmasın - Sebzeler Pişerken Rengi Solmaması İçin

Eski 09-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sebzeler Pişerken Rengi Solmasın - Sebzeler Pişerken Rengi Solmaması İçin



Sebzeler Pişerken Rengi Solmasın - Sebzeler Pişerken Rengi Solmaması İçin
Sebzeler Pişerken Rengi Solmasın - Sebzeler Pişerken Rengi Solmaması İçin

Sebze pişerken rengi solmasın,
Sebze pişirme önerileri,
Sebze pişerken rengi neden gidiyor,

Sebzeleri pişirirken renklerinin de canlı kalmasını istiyorsanız sebzelerinizi pişirmeden önce bir süre tuzlu suyun içinde bekletin
Böylece sebzedeki klorofiller sabitlenecek ve pişerken renkleri daha az solacak

Alıntı Yaparak Cevapla