Konu
:
Nostalji Kayseri Mantısı 500 Gr
Yalnız Mesajı Göster
Nostalji Kayseri Mantısı 500 Gr
09-08-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Nostalji Kayseri Mantısı 500 Gr
Nostalji Kayseri Mantısı 500 Gr
KAYSERİ MATISI
Nefis sosu, üzerinde sarımsaklı yoğurdu, pul biberi ve sumağı ile Kayseri mutfağının olmazsa olmazı Kayseri mantısı geleneksel lezzetlerden
Anadolu sofralarını süsleyen geleneksel lezzet temeli Osmanlı mutfağına dayanan ve o dönemlerde buharda pişirilerek hazırlanan mantının değişik şekilleri olmakla birlikte gerçek mantı tarih yolculuğunda Kayseri kentiyle özdeşleşmiş etli mantıdır
Kayseri mantısının en belirgin özelliği %100 dana kıymasında imal edilmiş olması ve halk arasında ‘bir kaşığa kırk tane sığmalı’ tabiriyle ifade edilen küçüklüğüdür
Hiçbir katkı maddesi içermeyen un, dana kıyması ve baharat kullanılarak hazırlanmaktadır
KAYSERİ NOSTALJİ SOFRASI
Kökeni 1997 yılında başka atölyelerde gıda ve mamulleri pazarına girmiş olup ve ilerleyen zaman dilimi içerisinde şu anki ismini 20
10
2001 yılında kavuşmuş ve bu ismi tescillemiştir
KAYSERİ NOSTALJİ SOFRASI 300 metrekare Restaurant ,200 metrekare satış , 300 metrekare imalathane olmak üzere toplam 800 metrekare alan içerisinde 30 kişilik bir ekiple kalite, güven ve temizlikten ödün vermeden üretmektedir
Aralık 2003 tarihinde Hürriyet gazetesinin yapmış oldugu “TÜRKİYENİN EN İYİ 10 MANTICISI” araştırmasında birinci olmuştur
Ürünün Resimleri:
Ürün Özellikleri :
Garanti Açıklama
: KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır
Piyasa Fiyatı - 07
09
2012
25,92 TL
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul