Konu
:
Sonsuz Sevgilerimle
Yalnız Mesajı Göster
Sonsuz Sevgilerimle
09-07-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sonsuz Sevgilerimle
Çok Sevgili Bayan Bridgerton,Uzun süredir yazışıyoruz ve henüz resmi şekilde tanışmış değiliz
Sizi tanıyor gibi hissediyorum
Umarım siz de benim gibi hissediyorsunuzdur
Münasebetsizlik ediyorsam beni bağışlayın fakat sizi Romney Malikânesi'ni ziyaret etmeniz için davet etmek istiyorum
Umarım, belli bir zaman sonra da birbirimize uyduğumuza karar veririz ve benim eşim olmayı kabul edersiniz
Sör Phillip Crane Sör Phillip, Eloise Bridgerton'ın evde kaldığını biliyordu ve evlilik teklifini kabul edecek kadar sıradan ,daha da önemlisi çaresiz olduğunu düşünmüştü
Ve fena halde yanılıyordu
Bu güzel kadın kapısında belirip nefes almadan konuşmaya başladığında tek istediği onu öpmekti
Bu Sör Phillip denen adam onun çıldırdığını mı sanıyordu? Eloise Bridgerton daha önce karşılaşmadığı bir adamla evlenemezdi! Ancak tekrar düşündü
ve merak etmeye başladı
Öyle ki gecenin bir yarısı bir araba kiralayıp hayalindeki kusursuz erkeğe gidecek kadar
Ve fena halde yanıldı
Hayalindeki adam bu kadar sevimsiz ve kaba değildi
Elbette Phillip yakışıklıydı ama Londra'daki centilmenlerden farklı olarak iri yarı, sert ve bakımsızdı aynı zamanda
Ne var ki gülümsediğinde
ve onu öptüğünde
kendinden geçiyor ve düşünmeden edemiyordu: Phillip gerçekten onun için mükemmel erkek olabilir miydi?
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul