Konu
:
&Quot;Edward&Quot; Şafak Vakti
Yalnız Mesajı Göster
09-07-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Beynimin içindeki beni şaşırtan-aslında daha çok utandıran-düşüncelerle piyanoma oturdum ve bella'ma bestelediğim ninniyi çalmaya başladım
Şimdi çok mutluydum öyleki mutluluktan uçacakmışım gibi hissediyordum
''evet''sonunda bana ''evet'' demişti
Ve tabiki bunun karşılığın da benden bir şey istedi 'bir talep'
Her seferinde zorlukla karşı koyduğum fakat beni yine karşı konulmaz ve cezbedici güzelliğiyle ikna ettiği bir talep
O beni istiyordu gerçek anlamda ama onu düğünden sonra olması gerektiğine ikna etmiştim ve gerçek anlamda bir balayı istiyordu
Bu kararımı ne kadarını onun gerçekten sadece bana ait olmasını istediğim,resmi olmasını istediğim gerçeğine
Ne kadarını yalvaran sözlerinin ve bakışlarının karşı konulmazlığına dayanamadığımdan ve ne kadarını-ki en utandırıcı olanı buydu-benim de onu onu şekil de istemiş olmandan verdiğimi bilmiyordum ama bir şekilde kabul etmiştim
O ve ben bir anlaşma yaptık ve buna sadık kalacaktık
bella'm kendi payına düşeni yerine getiriyordu ve sıra bendeydi
yaşamak istediği tek insani deneyimi gerçekleştirmek istemekden kesinlikle vaz geçmeyecekti
Şimdi nişanlıydık fakat bella bunu yüksek sesle söylemekten çekiniyordu
bunu anlamadım bense tam aksine önüme çıkan her şeye kayalara,nehirlere,ağaçlara haykırmak istiyordum
İçimdeki sevincimi bastıramıyodum
Tabi ben evet dediğimde oda bana bir kaç şey için açık kapı bırakmıştı
Ona bir araba alacaktım ancak kendi kamyoneti kullanılmaz hale gelene kadar
Tabi ki bunu rahatlıkla yapabilirdim ama şüphe çekmemek için bir kaç hafta beklemem gerekti
Ve sonra zavallı kamyonet tekledi,varlığı son buldu
Ona kendi eceli olduğu konusun da yemin eettim bu çok büyük bir günah sayılmazdı
Bella'da çaresizce önce arabasını kullanmak zorun da kaldı
Ben biraz daha ileri giderek sonra arabasınıda hazır da bulundurdum
değişim geçirdiğin de böyle şeylere meraklı olurmuydu bilmiyorum hız konusun da şimdi endişeliydi o bella'ydı tepkileri her zaman farklıydı
ah bella'nın yüzünden şok geçerken yüzü kıpkırmızı olurken aceleyle açıklama yapmaya çabaladım
''önce ve sonra'' arabası diye
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul