Konu
:
Megcos Çılgın Lokomotifle Öğreniyorum
Yalnız Mesajı Göster
09-07-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Özellikleri:
Çocuğunuz bu birbirinden farklı sesler çıkaran, ışıklı lokomotif ve arkasındaki okul vagonuyla hem eğlenecek hem de öğrenecek
Çocuğunuz lokomotifin 4 değişik şekilli düğmelerinden çiçek şekilli olan ile ile çuf-çuf tren sesi, yuvarlak şekilli olan ile ding-ding zil sesi, altıgen şekilli olan ile buhar ıslığı sesi ve kare şekilli olan son düğme ile seslerin tümünü birden çıkarabildiği gibi, bacasına bastırmak suretiyle komik sesler üretebiliyor
Üzerinde bulunan diger birçok düğme ile gerek basarak gerek döndürerek daha bir çok ses yaratmak mümkün
Arkadaki vagonun penceresine takılmak üzere 12 çift taraflı kart ile çocuğunuz mantığını kullanarak eşleştirmeler yapacak
Doğru olduğunu düşündüğü cevabın altındaki düğmelere bastığında ona sesli yanıt sistemi ile cevabının doğru olduğunu ya da bir daha denemesi gerektiği söylenecek
Rengarenk çılgın lokomotifle zevkli ve hareketli; arkasındaki vagonla ise eğitici oyun zamanı başlıyor
Markanın ait olduğu ülke: İNGİLTERE
Ürünün Resimleri:
Ürün Özellikleri :
Yaş Aralığı
: 12-24 Ay
Ürün Malzemesi
: Mika-Plastik Oyuncaklar
Diğer:
Garanti Süresi (Ay)
: 24
Garanti Açıklama
: KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır
Piyasa Fiyatı - 06
09
2012
64,27 TL
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul