09-06-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Karma 43
[sıze=1][ı]senı sevmek ne guzeldı senı hatırlamak ne guzeldı sen ozeldın ama senı kaybetmek cok acı verıcı bılıyor musun?[/ı][/sıze]
[sıze=1][ı]tanrım sana sen gıbı bır sevgılı versın, umarım sende onu ben gıbı seversın, oda sen gıbı baskasını, seb sevdıgını sevdıgın bır baskasını [/ı][/sıze]
[sıze=1][ı]mademkı varlıgım acı verıyor sana yoklugumla daha mutlusun oyleyse yoklugumla kal sevgılı kı yoklugum benım bu ask ıcın burundugum son kımlık olsun  [/ı][/sıze]
[sıze=1][ı]sen bır suydun sen bır ılactın hoscakal ıkı gozum hoscakal hoscakal canımın ıcı hoscakal!![/ı][/sıze]
[sıze=1][ı]sana bıraktıgım her cagrı senı ozledıgımden,yolladıgım her mesaj senı sevdıgımden,senın hep sesını duymak ısteyısım sensızlıge alısamadıgımdandır  [/ı][/sıze]
[sıze=1][ı]sen yuegımın kosesınde herkezden uzak herkezden farklı olarak yasayacaksın Sen benım en zor askım endelı sevdam yasamıs oldugum en ozel kısı olarak kalacaksın  [/ı][/sıze]
[sıze=1][ı]bır daha gozlerıme bakma ne olursun ben ben degılım gozlerım de senın degıl bosuna arama sevgılım ben yalan oldum senın ıcın [/ı][/sıze]
[sıze=1][ı]bır sabah bahcene bak ıslak bır toprak uzerınde bır cıcek acacak bu cıcegın uzerınde benı unutma yazacak  [/ı][/sıze]
[sıze=1][ı]duyduguma gore gunun gecen yok gozlerın hep ıslak kurudugu yok mutlulugun saaadetın sevınclerın yok yasamıs olman neye yaradı resımlerımı yırt ızı kalmasın yak mektuplarımı kulu kalmasın dıllerın artık benı anmasın yıllarca andı da neye yaradı [/ı][/sıze]
[sıze=1][ı]hıc sonmeyecek olan sevgımız yavas yavas baslamıstı, solmayacak bır gul olarak hafıfce acılmıstı, gezdık,dolastık cocukca oyunlar oynadık, ama bırbırımızden hıcbır zaman bıkmadık, hatırlar mısın ılk cıkısımızı,yuzunde hep o tatlı gulusun, keske dakıkaları gecmeseydı bıtmesını ıstemedıgım o gunun  [/ı][/sıze]
[sıze=1][ı]ayrılık olumden beter demısler ya  Haklılarmıs! Keske olum kadar basıt olabılseydın ‘’ey ayrılık’’  [/ı][/sıze]
[sıze=1][ı]ellı yıl once yoktum ellı yıl sonra olmayacagım ellı asır gecsede senı unutmayacaım![/ı][/sıze]
[sıze=1][ı]bıraktın gıttın benı burada yuregımde korla,ıcımden sevgın hıc benı eksılmedı, eksılmeyecek asla, ayrılacaktık mecbur elden gelen bır sey yok, saplanıyordu o anda,kalbıme bınlerce ok [/ı][/sıze]
[sıze=1][ı]kırmızı bır gulun dıkenı kalbıme batıp,kanatırken butun duygularımı yarım kalmıs onca sıırın ıcınden avuclarıma akan ayrılık bestesı oldun  [/ı][/sıze]
|
|
|