09-06-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Karma 76
22-Yalnızsan,kaderindeyim Umutsuzsan,kalbindeyim S e viyorsan, ellerindeyim  Aşıksan,yüreğindeyim Ağlıyor san,gö zlerindeyim  Benimleysen aldığın her nefesteyim  
24-Merhaba özlenmesi en güzel insan,özümde özlediğim gözümde tüten Gülünce beni güldüren yüz duyduğumde en mutlu olduğum ses sana ve kalbine merhaba!!!
26-Burada puslu dolunay akşamlarında başlıyor yokluğun içimde,gün doğarken gizliyorum el gibi saklanıyorum Gel demeye dilim varmıyor ya gelmezsen diye!!!
27-Toprağın ve ateşin tenine yürümek,gözgöze gelmediğimiz yürekleri özlemek,dost gülüşler etrafında hayatı binlerce kez maviye boyamak adına selam var  
28-Bir insana verilebilecek en güzel hediye yürektir ve bir insanı sevmek inan yürek işidir 
29-Vursamda dalgalarla kıyıya bir rüzgarım sonuçta  İstesemde esemiyorum senin yanına uzaklara  Ama biliyorumki mükemmel varlığın hep burada yanıbaşımda Seni çok özledim  
33-Korkma sakın gecelerden pencerende yıldız gibi parlayacağım Uzaksın diye yalnızsın sanma Nefes gibi içinde,gölgen gibi arkanda can gibi canındayım  
34-Ben uçan kelebeğin Güney Amerikada yarattığı sevinci değil, Kuzey Amerikada yarattığı kasırgayı istiyorum Ben kaos istiyorum  
35-Dün rüya yarın hayaldir dünü mutlu yarını umutlu yapan bugündür
Ağlamayı bil gülmeyi unutma sevmeyi bil sevilmeden durma Beni hatırla demiyorum ama beni unutma!!!
36-Dün gece aklımdaydın saatlerce Önce ölümü sonra sensizliği düşündüm Bir yumruk takıldı boğazıma ağlayamadım Ve düşündüm!Acaba ölüm mü korkuttu, yoksa sensizlik mi¿ İkisininde birbirinden farkı yoktu Ölüm sensizlikse, sensizlik ölümün ta kendisiydi
37-Günü gece olsun diye yaşıyorum, Çünkü gece hayallerime geliyorsun, Seni beklemiyorum çünkü sen hep benimlesin, Hayallerimde ve kalbimdesin,terkedip gitmiş olsanda, unutsanda, UNUTMUYACAĞIM  
41-IsLIğIm ağzImda,eLLerim ceßimde yürekten sana iki kelime;Sen`i Seviyorum!!! Tütün yakmIşIm,Rüzgara kapILmIsIm rüzgar git ona söyLe;O`nu gerçekten Sevmisim  
42-Beni güzel hatırla! Dizlerimde uyuduğunu düşün, saçını okşadığımı,üşüyen ellerini ısıttığımı, mutlu olduğun anları getir gözünün önüne Alnından öptüğüm dakikaları Birazdan kapını çalan kişi olabileceğimi düşün şaşırtmayı severim biliyorsun Bu da sana son sürprizim olsun Beni Guzel hatirla Gidiyorum 
|
|
|