09-06-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Karma 100 (Sonunda) Hehe
» Sonbahara İNat AğAç Hala YeşErmekte, Geceye İNat Gün Hala AğArmakta, Ben İSe Kadere İNat Hala Senİ SevmekteyİM İNat Bu Ya MahşEre Kadar Senİ SeveceğİM!
» Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var
» Seni Cok Özledim Seni Her Özledigimde Kalbime Bir Yildiz Cizdim Seni Ne Kadar Özledigimi Bilmek Istermisin? Sayende Bir GöKyüzüne Sahibim Canim!!
» Sonbahara İNat AğAç Hala YeşErmekte, Geceye İNat Gün Hala AğArmakta, Ben İSe Kadere İNat Hala Senİ SevmekteyİM İNat Bu Ya MahşEre Kadar Senİ SeveceğİM!
» Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var
» Ne zaman sağır bir ressam, kristal bir zemin üzerine düşen gülün sesinin resmini çizerse,işte o zaman seni unutur bir başkasını severim 
» İsteyipte sahip olamadığım her şeyin yerine seni koyduğum zaman anladım ki, ben her şeye sahipmişim çünkü sen her şeyden ve herkesten değerlisin!!!!
» Bir çerçeve astım odama içi boş önemi yok, neden diye sorma neye baksam seni görüyorum nasıl olsa
» Umutlarım Yıkıldı Senden Sonra Yaşamayı Haram Gördüm Kendime!!! Bu Dünyadan Kurtulmak İstediysemde Kaç Defa Sensiz Gidemedim Ölüme 
» Senin sevgini doldurdum gönül kadehime, senin sevgini içeceğim Senin hayallerini çizdim gözlerime, hep seni seyredeceği İlkdefa seni sevdim ölene kadarda seni SEVECEĞİM 
» Buruk bir duygu yüklenirse yüreğine, gözlerin zaman zaman takılıyorsa uzaklara, kulakların çınlarsa zamansız, bilki bir yerlerde ÖZLENMİŞSİNDiR!!!!!
» YAŞAMAK ÖZLEMSİZ,ÖZLEM SEVGİSİZ,SEVGİDE SENSİZ OLMAZ UNUTMA SEVMEK DAİMA BERABER OLMAK DEĞİL SENSİZKEN BİLE SENİNLE OLABİLMEKTİR
» Sen güllere özenme güller sana özensin, üzme tatlı canını sen güllerden de güzelsin Bir gülüş kadar özgür özgürlük kadar vaz geçilmezsin gülüm sen her şeye değersin
» kimsin sen? yaşamak isteyipte yaşayamadığım umutlarımsın yıllardır beklediğimsin belki de  kimsin sen? sen benim sevdiğimsin sevdiğimi söyleyebildiğimsin
Ben senin avuçlarında minik bir dünya kurdum Açarsan avuçlarını düşerim üzülürsün  
Boşver hep aynı masal Hayat ve ben işte hepsi bukadar  
Işığın sönmesine öfaaale diren  Karanlığın içine usulca girme  
Allah benim dağılmış parçalarımı topluyor !!Ona ruhumun yaralı olduğunu söyleyin  
Gülü rastgele tutarsan dikenleri batar,yapraklarını açarsan duyguları akar,tutmasını bilirsen o gül sana tapar  
Canını yakan insanlar sen ağlarken gülebilir ama birgün mutlaka Sen gülerken onlar ağlayacaktır
Yıka yıka bir yere gelenler yıkıla yıkıla geldikleri yere geri dönerler 
Sana güvenen insanları ihanetinle inciltme Çünkü o seni inciltmez ama öldürür 
Nefreti sevgiden daha çok severim Çünkü nefretin sahtesi olmaz  

Senin diz çökmen beni yüceltmez sadece öldürür  
Bizi satanı biz beleşe veriyoruz 
Beni herşeyimle eleştirebilirsin  Ama sevgimle ASLA  
Nokta kadar menfaat için  Virgül kadar eğilme sakın  
Gül yüzün ömür boyu solmasın Hayat bir masaldır anlatmam yanarsın 
Birikti uğruna döktüğüm yaşlar  Al götür vicdansız ruhun yıkansın  
Aşk kanımda dolaşan bir etki  Ben aşık olmam benimki sadece etkiye tepki 
Bir sevda sarkısı kaldı dudaklarımda Ömrüm yeterse birgün mutlaka Bir cümle daha kuracağım sevdalara 
Yazık diyenlerin elbet bir sebebi vardır Yazık edenlerinde elbet bir cezası vardır !!
Ölümün sessizliğine ve asilliğine bürün  Çünkü benim için sen öldün 
Aldatanı aldatmak zevktir  Seveni aldatmak şerefsizliktir

Ben sevdiğimi kır çiceği gibi elimde değil  Kurşun yarası gibi yüreğimde taşırım 
Detaylar aynadır farkı yansıtır  Krallar iz bırakır soytarılar kıskanır  
Kralına yol verdim  Soytarısıyla uğraşamam  
Hatalar affedildikçe çoğalır Ve birgün hataları affettiğimiz için hayat bizi asla affetmez 
Hoşçakal allaha emanet ol Tabiki Allahın varsa  Hoşçakal aşk sende kalsın  Sanmam ama işine yararsa  
Yaptığın bir çok şeyi affedebilirim ama  Affettiğim hiç bir şeyi unutmam 
Olmaz diye başladıysan affetmem seni Ama sende seviyorsan usanmadan beklerim  Tanırsın beni 
Hayat çatlak bir bardaktaki şaraba benzer içsende biter içmesende Bu yüzden hayattan tat almaya bak Çünkü yaşasanda bitecek yaşamasanda 
Hayata gülüşünle ceza ver düşmanların yıkılmadığını anlasın Bir yaprak misali dökülsende  dostların için tekrar yeşer Hiç kimsen yoksa ben varım bunu bil yeter  
Ne diyarlar dolaştım bulamadım başıma göre taç  Benim gönlüm çakala değil  Delikanlıya muhtaç 
Az önce beni cennetten aradılar bir melek kaçmış kayıpmış merak etmişler Gördünmü diye bana sordular Merak etme seni ele vermedim 

Hayatın en hüzünlü anı mevsimine kapıldığın kişinin,bahçesinde açabilecek bir çicek olmadığını anladığın andır 
Sevene sevdalıyız Gidene hep ağlarız Alsalarda bu canımızı Seversek unutmayız 
Aslında herşeyin sorumlusu aşktı  Yani herkez aşka inandığı kadar haklı 
Çok bıkarsan hayattan bir mezarlığa git  Ölüler iyi bilir yaşamak güzeldir 
İnsanın yüreği ağlamazsa gözünden yaş gelmezmiş  (mevlana)
Asil insanlar idare eder  Basit insanlar şikayet
Hep bugünü düşündün Dün geçti yarın varmı  ?
Gülü gülene Kalbi sevene ver Sevmek güzel şey kıymet bilene ver Ne zor ol kırıl nede yumuşak ol ezil Bir gül kadar sevil Benden yana çok sevildiğini bil 
Güneşim ol ama yakma Yağmurum ol ama ıslatma Rüzgarım ol sar ama savurma Sevebildiğin kadar sev ama sensiz bırakma 
Sen özlenirsin çünkü benzerin yok Sen güzelsin çünkü kalbinde verecek ışıgın çok Sen iyisin çünkü kötülere kalbin tok Sen benim birtanemsin seni kaybetmeye niyetim yok 
Gece olupta gözlerin uykuya yenik düştüğünde, seni yıldızların koynundan alıp düşlerime emanet ediyorum Gözlerimden uzaksın ama yüreğimden asla 

Derdini halden anlamayana anlatma Yüreğini yeni umutlara kapatma Herşeyin değersizleştiği bu dünyada Birileri için değerli olduğunu unutma 
Keşke deme hiçbir zaman Hayatta kurduğun tüm cümleler iyiki ilebaşlasın Ben kurdum bitane mesela iyiki varsınn 
Bazen dil söyler yürek dinler  Bazen yürek haykırır dil susar Bazen ne dilin yüreği vardır söylemeye Nede yüreğin dili vardır senin yerin başka demeye 
Önemli olan mutlu olmayı umut etmek değil En küçük şeylerden mutlu olmayı bilmektir 
Ağlarken gözlerimi kırmızı bir perde örter İşte o perdeden seyrederim seni Çünkü aşk kırmızıyken güzel 
İnadına şimdi duysamki bir damla suya hasretsin ilacın bende Alem duysunki tükürmem tükürmeyeceğim suratına şifan olmasın diye inadına  (guzel bir sarkı)
Yeni hayatında mutluluklar dilerim  Dönme sakın geriye sana çokkk gülerim  
|
|
|