09-06-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gidenin Yeri Hep Dolar Kalıcı Olan Vazo'dur Çiçekler Hep Solar...
Tüm kelimeler anlamlarını sakladı benden  İçine sığdıramadım kendimi   Nerden başlamalı nerde bitirmeliydi bilemedim   Gözlerimi kapatıp sonsuz bir uykunun koynuna dalmayı arzuluyorum bu aralar  Ama sonrasını düşününce geri adım atıyor tüm fikirler   Soluduğum her nefeste ayrı bir sancı saplanır oldu içime   Baştan sona keşkelerin süzgecinde kaldı iyikilerim   Aramaktayım kaybettiğim benliğimi   Kaybolduğum boşluklarda yankılanıp duruyor çığlıklarım   Kendime dönüyor her söz, benden öteye ulaşmıyor   Sanki bir tek ben duyuyorum sağır olmuş herkes  Şikayetlerim var içimde kalan   Sahiplerinin huzurla yaşadığı hayatta   Ah etmiyorum aslında, isyanlarım olsada ara sıra Yinede seviyorum ben şu keşmekeşlerle dolu hayatı   Kim bilir çok zaman sonra anlar birileri belki   Bulur beni sıkıştığım bir kaç kelimenin arasında   Ya da teğet geçer hayat gibi yine birileri   Şimdi ne önemi var ki tüm bunların   
unut beni de her yalan gibi unut
yoklugunda varligini özlemem gerekirken, varliginda yokluguna hasret biraktin!!
benliğimin sol tarafına gel ey "aşk"
"Göz kaptırdığım renkten,kulak verdiğim sesten, Affet senden habersiz aldığım her nefesten  N F K
Birden nasıl oluyor sen yüreğimi elliyorsun Ama nasıl oluyor sen yüreğimi eller ellemez Sevişmek bir kere daha yürürlüğe giriyor Bütün kara parçalarında
yağmur herkese yağar, güneş ısıtır herkesi  mevsimler herkes içindir, yalnız çığ altında kalan, sele kapılan her zaman birkaç kişi  
yerimin doldurulamaz olduğunu bildiğimden bu rahatlık
Yigidi gül aglatır, gam öldürür Öldürür, öldürür eyvah Nice na'mert ava çıksa Tuzak kursa, kursun atsa Yigidi çökertmez kahır Bir dem yar hüzünle baksa Bir gönül gözüyle baksa Yigidi gül aglatır gam öldürür Öldürür, öldürür Düsman yılan olup soksa Dokuz kavim tasa tutsa Yigidi çökertmez kahır Bir dem yar hüzünle baksa Bir gönül gözüyle baksa Yigidi gül aglatır, gam öldürür Öldürür, öldürür
sokaklar boş ve loşş ve yine kendimi arıyorum,
|
|
|