Yalnız Mesajı Göster

Sözler Sözler

Eski 09-07-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Sözler Sözler

Aşk gülü avuçlamaya benzer! Ellerin kan içinde kalır ama dikenlerin hesabını gülden soramazsın

Bir gün dudakların kurursa okyanusu getiririm sanaAkşam ayazında titrersen güneşi getiririm sanaEğer gönlün bir sevgi ararsa kalbimi söküp getiririm sana

Bataryası zayıf rüyalarımıza şebeke hatası sebebiyle bir süre ulaşılamadı Şimdi ise aaaa çeken hattımla seninleyim

Sesini duysam da her an yüzünü görmek gibi değil özlediğimi bil her an hiçbir şey seni sevmek değil!

Yatağını gül yapraklarıyla rüyalarını papatyalarla süsledimÜzerini sevgimle örttüm tüm kabuslarını da ben aldım ki sen rahat uyu bir tanem

Aşkım yatağın, sevgim yorganın, yüreğim yastığın olsun iyi uyu bir tanem

Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, o da sana sevgisini söylemeyecek kadar gururludur

Bizim ömrümüzde ırmaklar vardır Sularında hayallerimizi yüzdürdüğümüzBizim ömrümüzde dostlarımız vardır günlerimiz ayrı geçtiğinde üzüldüğümüz

Sesin gökyüzüne akan ulu bir çavlanSusma,zamanın durağı yokYok tarihin molasıBırak sesin gökyüzüne aksın,yıkasın yıldızlarıKapama şarkını,şarkını kapama,durma öyle kendine uzak

Yüreğim hafif ıslaktır benim kuytu köşelerde ağlamaktan ve rengi hafif uçuktur kurusun diye kaç kez güneşe asmaktan

Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamını taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olasydın inan ki bir tanem her gün yağmur yağardı

Seni unutmak için and içtimGözlerin geldi aklıma vazgeçtim

Hadi uyandır beni söyle gördüğüm zamansız düş mü? Hadi git uzaklaş yokluğuna inandır beni gerçekten yoruldum her bulduğum yerde seni kaybetmekten

Gözlerin nehir, kirpiklerin köprü olsa ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa

Ne seni unutmak gibi bir çabam var içimde ne de aşkımı körükleyen bir rüzgar Ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm ne de görmeye dayanacak kadar kalbim var

Bir gün hayatın bütün güzelliklerindne vazgeçip sessiz sedasız ölüme gitmek istersen yanıma gel ki sana sensiz yaşamanın ölüm olduğunu göstereyim

Gözlerin gözlerime değdiğinde felaket olurdu ben hep ağlardım

Ne zaman ayrılık saati gelse içimdeki güllerin boynu bükük bir zaman kalırım öylece neden gittiğini anlarım içimde güller ağlar ben ağlarım

Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan Birlikte varalım onuncu aylara ben bir eylül sen bir haziran

Ne zaman tutsam ellerini gözlerimin önünden mevsimler geçer ne zaman gözlerin gözlerime değse samanyolundan bir yıldız düşer

Alıntı Yaparak Cevapla