Konu
:
Sözler Sözler
Yalnız Mesajı Göster
Sözler Sözler
09-07-2012
#
3
Prof. Dr. Sinsi
Sözler Sözler
Aşk gülü avuçlamaya benzer! Ellerin kan içinde kalır ama dikenlerin hesabını gülden soramazsın
Bir gün dudakların kurursa okyanusu getiririm sana
Akşam ayazında titrersen güneşi getiririm sana
Eğer gönlün bir sevgi ararsa kalbimi söküp getiririm sana
Bataryası zayıf rüyalarımıza şebeke hatası sebebiyle bir süre ulaşılamadı
Şimdi ise aaaa çeken hattımla seninleyim
Sesini duysam da her an yüzünü görmek gibi değil özlediğimi bil her an hiçbir şey seni sevmek değil!
Yatağını gül yapraklarıyla rüyalarını papatyalarla süsledim
Üzerini sevgimle örttüm tüm kabuslarını da ben aldım ki sen rahat uyu bir tanem
Aşkım yatağın, sevgim yorganın, yüreğim yastığın olsun iyi uyu bir tanem
Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, o da sana sevgisini söylemeyecek kadar gururludur
Bizim ömrümüzde ırmaklar vardır
Sularında hayallerimizi yüzdürdüğümüz
Bizim ömrümüzde dostlarımız vardır günlerimiz ayrı geçtiğinde üzüldüğümüz
Sesin gökyüzüne akan ulu bir çavlan
Susma,zamanın durağı yok
Yok tarihin molası
Bırak sesin gökyüzüne aksın,yıkasın yıldızları
Kapama şarkını,şarkını kapama,durma öyle kendine uzak
Yüreğim hafif ıslaktır benim kuytu köşelerde ağlamaktan ve rengi hafif uçuktur kurusun diye kaç kez güneşe asmaktan
Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamını taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olasydın inan ki bir tanem her gün yağmur yağardı
Seni unutmak için and içtim
Gözlerin geldi aklıma vazgeçtim
Hadi uyandır beni söyle gördüğüm zamansız düş mü? Hadi git uzaklaş yokluğuna inandır beni gerçekten yoruldum her bulduğum yerde seni kaybetmekten
Gözlerin nehir, kirpiklerin köprü olsa ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa
Ne seni unutmak gibi bir çabam var içimde ne de aşkımı körükleyen bir rüzgar
Ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm ne de görmeye dayanacak kadar kalbim var
Bir gün hayatın bütün güzelliklerindne vazgeçip sessiz sedasız ölüme gitmek istersen yanıma gel ki sana sensiz yaşamanın ölüm olduğunu göstereyim
Gözlerin gözlerime değdiğinde felaket olurdu ben hep ağlardım
Ne zaman ayrılık saati gelse içimdeki güllerin boynu bükük bir zaman kalırım öylece neden gittiğini anlarım içimde güller ağlar ben ağlarım
Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan
Birlikte varalım onuncu aylara ben bir eylül sen bir haziran
Ne zaman tutsam ellerini gözlerimin önünden mevsimler geçer ne zaman gözlerin gözlerime değse samanyolundan bir yıldız düşer
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul