Yalnız Mesajı Göster

Nasıl Eskiyor Sevgiler

Eski 05-14-2007   #1
puslu

Nasıl Eskiyor Sevgiler

Hep ayni cümlelerbabamlar nasil? ilacını aldın mı? nedenini bilmedigim bir ağlamak var içimdebir yerlere sıgdıramıyorum yüreğimibazen dalıp giderdin mutfakta yemek yaparken tahta kaşıkla tencerenin başinda öylecene düsünürdün acaba? özlemek çok fena anne, anlamak seni daha daomuzlarım ağrıyarak uyanıyorum sabahlaribenim kızımın omuzlarımı ovmasına daha çok vargittikce sanamı benziyorum ben? ya da \'annenin kaderi kiza\' dedikleri dogru mu? \'baban eskitir herseyi kızım, \'demistin bir kezAnlamamışım meğer, eskiyormuş annecigimomzunu ovacak kalmıyormuş meğer aynı evin içindeşimdi duysan bunları, ne üzülürsün mutsuz mu kızım diye, çoktan vazgeçmiş bir seslemutsuz degilim de anne, yağmura ve mutfagimdaki kedere çare bulamıyorumevimi topluyor, toz aliyor, patlıcan kızartıyor, televizyon seyrediyor, aksam çalan kapıyı açıyorumaçtığımı gören olmuyorpişirdiğim yeniyor da, güzel olmuş denmiyorçay demleniyor demleniyor, demleniyorkederim mutfagin her yerine yerleşiyornasıl eskiyor hersey anne, nasıl eskiyoreskilerimi atmaya kıyamıyorum seni çok özlüyorum

İclal Aydın

Alıntı Yaparak Cevapla