Konu: İmzalar.
Yalnız Mesajı Göster

İmzalar.

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İmzalar.

*ßiLir misin ne kötüdür insanın derdini anLatamaması, kêLimêLerin hep yarım kaLması "ßen" deyip susması ve "sen"deyip ağLaması

*Béni hiç Bırkma drKen, Senin bıRakıcqnı dsünmemştmki "Séni Séviyorum" un qzLi özNesi oLdqumu snaRkn, Beni hiç sevmemişsinKi

*ßiLiγσяum Sєη ßєηi uηuttuηßiLmєηi iStєяim Sahip σLduğum -tєк- umuttuη ''

*S U S be yüreğim bende biliyorum özlediğimi~ S U S ~ ki bilmesin özlediğimi

*pamuk $eqer kendini bi$hi sanarda kıcındaki çBuqu goremez yha sizinkide o misaL!

*Dudağım kanıyor Allah kahretsin ! ` Adın ´ ağzımın içine yara yapmış ´

*Séviyomuş Ay Ay, KraLına Ok By ,)

* insanoğLu bir tuhaftır her sözü kaLdıramaz (: 'Lan'derSin ~ zoruna gider (!) 's*kt*r' dersin ~ hoşuna gider (!)

*Hapşırdığımda çok yaşa yerine "benimle yaşa" deseydin keşke Ben de sen de gör değil de "emrin olur" deseydim

*qüNden qüNe deqişiyoRm dostum! anLayaNa kapak ;D

*-Bαbαm bir gün yαzı yαzdırıyordu Gözyαşı dedi Ben de "Bαbα gözyαşı αyrı mı yαzılır?" dedim Bαbαm "Hiç göz yαştαn αyrılır mı?"

*Sana her yoL Paris oLabilir ama biLetin bnde oLum neReye

*Tamam Kabul Ettim Sen Her Şeysin Ben Hiç ,,) Ben Öylesine Biriyim Sen En Kalitelii Piiç ,,)

*Dün séωiorum dedin , bqün bitiréŁim SöŁé simdi ; Dün mü 'serefsizdin' buqün mü ??

*Ya Adam Ol Ya da Kestir ßizden Ol xD xD

*3-5 ' Seni seviyorum ' a kanmayan yüreğimSende; tek ' seviyorum ' da teslim etti kendini ~♥

*Kimseyi ZorLa Sevdiremezsin Sevmiyorsa Ve Görmüyorsa İçindeki Ateşi Tek Bir Şey SöyLeyebiLirsin "Sen BiLirSin"

*sen smdi qdiosun dmii quLe quLe;eller bnden daHa cok seweR sanıosuN dimi tabi yaaa ainen oLe [,

* bna tabut biceceqınızee yerindee durmayan g*tnuze sandaLye biçn ! ,D

* miLLet baqıRsın sewqLisine asqm diee,, bizDee inLeteLm heRyeRi tek aŞk ß E Ş İ K T A Ş ! diee ,)

*KanKa AnLamaz Bizi BunLar Ne Kadar Seviyoruz Desekte Boş iLLa Şerefsiz oLmak GerekiR ! Ama Oda Bize Uymaz ,)

*Bαşkαsı DeğiL , Sen Lαzımsın Bαnα ! 24 Sααt beLki YαnLızcαTıpkı Minik Bir KeLebeğin Ki Kαdαr"1" Gün Amα "1" Ömür AsLındα

*Kokusu sinmiş üstüme Allah'ım yardım et bana ~ FazLa bişy istemem ki * bi qüLüşü yeteR bana ♥

*~ `Sεnin için đöktüğüm 'Gözyαşım' αhirεttε Sαnα soruLαcαk oLαn KuL Hαkkım oLsun ~

*Sσяduη "aFFєdєя мiSiη вєηi" diγє aFFєdєяdiм aмa γapaмadıм,вiя кєяє öLüя iηSaη кєηdiмє кıγaмadıм

*Hiç ßirşey Yαşαmαyα Değmezmiş Demiştim YαnıLmışım Herşey Yαşαmαyα Değermişte, Sen Hiç ßirşeye ` D e ğ m e z m i ş s i n `

*Aldanma bu güLüsLerime , Herseyn eLbet bir sonu vardır , Bakmayın bu görmezden geLdkLrime , Hrksn bir hesp günü vardır ! ,D

*# An geLir İnsαn güLérkén αğLαrmış K α h k α h α Bir Mαske DerLer BiLirmisin? İnsαn Sevdiğindén AyrıLıncα ßu Masaaai Tαkαrmış !?

* σŁмαЧαη вi tαrαFıмα dért мisiη düηЧαααα !

*Niyedir BilemiyorumSana Bakınca Kendimi Görüyorum Sana Gelirken Kendimden Gidiyorum Senden Giderken Kendime Gelemiyorum!

*aşk masaL saatime denk qeLdi yoksa inanırmıydım hiç? her masaL mutLu biterdi hani benimki neden koca bir hiç

*нαyαtımDα veRdiğim değeRi нαкetmeyen нeRкeS, αкSini iSpαt eDene кαDαя ~şeRefsizdiR~ ,)

*Yα tαm bitir , hic bi ihtimαL kαLmαsın yα dα geL benim oL ! bitme ihtimαLi biLe oŁmαsın ~ ♥

*hadi şimdi bana 1 nisan şakası yap, ''seni seviyorum ''de , muhteşem inanırım nisan gitse, ben koca ömür bir'inde kalırım

*ηeDeη sevmeDη ßéηi?neDeη tuDmaDıη eLimi?aMa seηDe haKLsη aKLηı çaLıoR kaLDırm FahişeLri! çηkü qüzeL qeLiчσR FâiŞeLrn wrdkLri (,

*Yaptıqım TeK Doqru Sey En BuyuK YanLışımDı BeNm ' Cunkü YanLış Birini Doqru AskLa SevmişTm

* istédiğiη вir ЧüréкŁé σЧηαмαкsα éğér в α ş α r d ı η αЧαкtα αŁкışŁıЧσrυм séηi "Чüréğiмiη υηυtυŁмαz кαtiŁi"

* Etrαfınα güŁücükŁer sαçαЯsın (Güyα) MutŁusun ! ~

*Ayпα Ayпα ! Söyle Şuпα ! Bi b*k Sαпmαsıп Keпdiпi ,)

Alıntı Yaparak Cevapla