Konu
:
Sevdaya Yolculuk
Yalnız Mesajı Göster
Sevdaya Yolculuk
09-07-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sevdaya Yolculuk
sevdaya yolculuk
Bir yolun yolcusuyuz seninle menzilimiz yok bir deli ırmak gibi buldğumuz her koldan akar gideriz ve aslında birbirimize akarız biz
Sözcüklerimiz rehber olacak yolculuklarımıza “Aşk”deriz yemyeşil ovanın ortasında buluruz kendimizi ,yürek deriz bir dağın tepesine kayadan kayaya atlarız çocukça, kendimizce özgür olalım bizi kısıtlayan ne varsa çekip atalım
Bazen bir masal kahramanı olalım Kaf dağını aşalım birlikte Anka kuşunun kanadına oturup yeryüzüne bakalım
Söylenmemiş ne varsa yüreğimizde sakladığımız ne varsa hepsini söyleyelim birbirimize
Kendi icadımız notalarla besteler yapalım sonra en güzel sevda sözlerini bulup bestelerin üzerine giydirelim şarkılarca haykıralım şarkılarca anlatalım aşkımızı
En gülünmeyecek şeylere bile gülelim delice kahkahara yükleyelim sevdamızı
Her gülüş aşkımızın ilanı olsun
Biz belki yalnızız ama binlerce tanığımız var
Kim görse bizi kim baksa yüzümüze anlasın içimizden dışarıya taşan sevda coşkusunu
Bazen hayatın bize yüklediği sorunları düşünüp teselli edelim birbirimizi sonra durulup sarılıp saatlerce kalalım öylece
Geceyi de sevelim gündüzü de
yağmuru de sevelim kar’ı da şikayet etmeyelim birbirimize bir yudum sıcak kahve olup akalım içimize bir dokunuşla ısıtalım birbirimizi
Ama en çok güneşe tutkunuz biz her hücremizde ışığı hissedelim birbirimizde
Her sabah aynı güne uyanmanın her akşam aynı güne dalmanın o müthiş o erişilmez bahtiyarlığını tadalım birlikte
Hayat yolculuğu devam ederken aynı yolun üzerinde olmasakta şimdilik
Sen bir yolda ben bir yolda yürümeye devam ediyoruz
Ama biliyoruz ki tek başına da olsak bizi taşıyan yollar kesişecek bir yerde karşılaştığımızda ne sen ne ben yorgun olacağız aynı enerjiyle tutuşup elele yine vuracağız kendimizi yola
Çünkü Bitmez bizim yolculuğumuz
Çünkü yolumuzun adı sevda
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul