Yalnız Mesajı Göster

Kaiya'dan Güzel Sözler

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kaiya'dan Güzel Sözler

Komik,aşk,etkileyici,değişik,romantik,espirili, neş eli,damar hertürlü söz mü istiyorsunuz hoşgeldiniz Kaiyadan güzel sözler konusuna

@Kum tanesi bir özlemse seni kumsallar kadar özledim

@Olmadi sensiz olmadi gözlerim sözünde durmadi agladi yokluguna agladi yüregim seni unutmadi-

@Ben senin gözbebeklerinde kaybolmayi sevdim,seninleyken sana doyamamayi sensizkense doyasiya seni yasamayi sevdim-

@Dünyadaki herkes için herhangi birisin, ama herhangibiri için dünyalara degersin

@Sevginin kutsalligini biliriz biz yüregimiz rehin yüregimiz daragacinda iken bile, ölüme küsüp sevmeyi sevdik biz-

@Mavilere bürünüp okyanus olmayi, Yesillere bürünüp doga olmayi, Sarilara bürünüp doga olamayi, hepsinin masumiyetine bürünüp doga olmayi, Hepsinin masumiyetine bürünüp senin olmayi isterdim-

@Hani gözler vardir gözleri anlatir Hani sözler vardir gözleri aglatir Hani anilar vardir degeri geç anlasilir Birde "ASK" vardir, seni anlatir

@3 türlü arkadas vardir Biri ekmek gibidir, her zaman bulunur Biri ilaç gibidir , lazim olunca bulunur Biride virüs gibidir, bosuna arama o zaten seni bulur

Alıntı Yaparak Cevapla