Yalnız Mesajı Göster

Kaiya'dan Güzel Sözler

Eski 09-07-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Kaiya'dan Güzel Sözler

@Rüzgarin kemanini çaldigi ve damlalarin pencereye vurdugu soguk bir gecede yatagina uzanip hayalini kurdugun ve keske dedigin tüm güzellikler senin olsun

@Seni seviyorum dedigin zaman yalan söylüyor olsan bile bu sözü bütün gerçeklere degismeye hazirim ve olurda beni sevmedigini söylersen ben yine seni sevmeye devam edecegim-

@Kalbimin derinliklerinden gelen bir çiiglik var tipki rüzgarin ugultusu gibi bedenim duru bir göl gibi, ruhum ise susuz kalmis bir çiçek gibi sessiz ve hareketsiz Beni bu dertten ancak sen kurtarabilirsin-

@Yagmuru sevdigini söylüyorsun ama her yagmur yagdiginda semsiyeni aciyorsun Günesi sevdigini söylüyorsun ama her günes açisinda gölgeye kaçiyorsun Rüzgari sevdigini söylüyorsun her rüzgar estiginde pencereni kapatiyorsun Iste bende bundan korkuyorum sevgilim! Çünkü sende beni sevdigini söylüyorsun

@Sensizlik kor gibi düser yüregime ama yakmaz, beni o ates sadece sen beni bir gün terk edip gidersen yakar

@Uzakliklar küçük sevgileri yok eder, büyükleri ise yüceltir Tipki rüzgarin mumu söndürüp atesi yükselttigi gibi

Alıntı Yaparak Cevapla