09-07-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kaiya'dan Güzel Sözler
» Deniz kumlardaki izleri siler ama hiç birşey kalbimdeki sevgini silemez Seni ölene dek seveceğim
» kalbimi kırmak denize yazı yazmaya benzer, kırılan kalbimi düzeltmek ise gece güneşe dokunmak kadar zordur sen denize yazı yazdın simdi gece günesin dogmasını bekleeeeeeeee
» Gül nedir ki? Solup gider Gün nedir ki? Gelip gider Ateş nedir ki? Söner biter Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak mezarda biter
» Yalnızım, yalnızlığım beni dinlemekte, yalanda olsa ne varki bu şarkıyı söylemekte, yalanda olsa içimden bir bulut akıp geçiyor, yalanda olsa MUTLUYUM bu bana YeTeR
» Aşk günah olmayacak kadar masum, köle olmayacak kadar özgür, ulaşılmayacak kadar derin, unutulmayacak kadar yakın seninle yaşanacak kadar özeldir
» BAZI AŞKLAR OKYANUS GİBİDİR GÖRMESENDE SONUNUN BİR YERDE BİTTİĞİNİ BİLİRSİN, ŞİMDİ OKYANUSLAR BİLE KISKANIR SANA OLAN SEVGİMİ, GÖRMESEMDE BİLİYORUM SONUNU SONSUZA DEK BİTMEYECEK
» Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum Seni Çok ama Çok Seviyorum
|
|
|
|