09-07-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Karizma Sözler
Sevmeye €ngel değiL mesafeLer Geçici ßu ayrıLık   ßir rüya farzet Sonunda zafer bizim oLacak Saßr€T
*Ayık oL panik yapma rahat oL ßaq daLgana 3 günLük dünya ne sana kaLır ne ßana  !!!
*dönüşü yoq geLemem artıq geLipde seni ßuLamam artıq ßıraq ßu sevda ßöyLe kaLsın kadere isyan edemem artıq
*SevmeyeNiyetLiysenİyiDüsünmelisin,AgLamayıÖg renip GüLmeyi ßiLmeLisin,AskKumarGibidirDikkatEtmeLisin,Oynadı ğı nZar DeiLßiLmeLisin
*h€rkesin ßiras faiLi oLduqu meÇhuL ßir Cinayetim $imdi  !
MustiC bu Damardaki tokSin Beni Her gördüğün Yerde tiSKin Bu Aramızda Aşk başlamadan Bitsin  Ştt Lan Arkana Bakmadan YaYLan
*eğer intikam alabilseydim seni affederdim
*ßizi ßizden ßaşka kimse iLgilendirmez kimsede ßizimLe ilgilenmesin gerekmez
*kendin kadar akLımdasın
*çıkışlar hep daralmış ruhum dar sokaklarda
*BiR ÖmüR boYu sEnİnlEyim dEsEn De iStEmeM aRtiK
ÇüNkÜ sEn rüzGarin coşTurdUgU birtoz bulutusun, bugün bana esersin   yarin ele
*Wedalaşırken Üzülmüş Gibi Tutma Ellerimi Acıyarak Kendine Dew Aynasında Degil Boy Aynasında Bi Bak!!!!!!
*Nereden bileceksin silaHıMıN şarJöRüne mermi DiYe SeNi KoYup DeFalArCa KaLbiMe SıKtıĞıMı???:
*Hayatımın gerçek öyküLerine ayrıLan ßi fiLmin soundTrack'indeyim
*kaLßin kadar konuş  !!!
*Bu gün ben sensiz isem inanki yarın sende bensiz kalacaksın
* senin içinde ßen ßitmiş oLsaydım ßenim içimde sen ya$ıyor oLmazdın  !!:
*AŞKMI DEDİN KARŞILIKSIZ O KİŞİNİN YANLIZLIĞIDIR YANLIZLIĞINDA YAŞATTIĞI DÜŞÜNCELERİ GİZLİ ARZULARIDIR BENCE…
30061985+gb
*_Tam_kar$ıya_geçerken_ßıraktığın_O_el_ßen !m_|||
*hiç onca kalabalığın içinde yanLız kaLdınmı
*oh ne güzel oLdu içimde ßir huzur war giden gitti kaLan sağLarla gündeLik a$kLara dewam
*ßiLeşenlerine ayrıLmış ßileşik gißiyim
*BiR ÖmüR boYu sEnİnlEyim dEsEn De iStEmeM aRtiK
ÇüNkÜ sEn rüzGarin çosTurdUgU birtoz bulutusun, bugün bana esersin   yarin ele
*a$kmI dedin bana sa¢maLadIn Seni Seviyørum diyene inanma yøL ver beni
en son bIrakIpta qIdende bni her$eyden cok severdI bø$hveR
*'HücreLerimi yerine koy ! şakası yok savunmasızlığın
*aLayına isyan (sansürlü kelime):d
*Seni seviyorum demek marifet değildir Önemli olan o kelimenin tüm sorumluluklarını alabilmek
Zekasına güvenip ağzı laf yapanlara Laf yaptığı içinde adam sanılanlara kısa bir hatırlatma ''
IQ hiçbişey EQ herşey''Onuda bu çamurlaşmış karakterler içinde bulabilirsen ne ala !
sevgiyi yalan edenlere sahte sevgilere PAYDOS!''Bir yazar demiş ya''sen git aşk bana kalsın
bende diorumki"BEN BURDAYIM KOLPA AŞKIN SENDE KALSIN !
*ßizi satanLarı ßiz ßeLe$e veririz    !!!!
*Vicdanla ßirlikte Şerefte Ararım Sevdiklerimde Herzaman Doğru Değildir
Elbet Seçimlerim Zaman Gelir Şerefsizleride Severim!!!
*ßen ßurdaım koLpa a$kın sende kaLsın
*Senin Yerini ßaşkası aLır,ßeni araSanda eLin ßoş kaLır,Sen Sevmedikten Sonra Seni Kim Tanır,yolun aCık oLsun git güLe güLe
*Her zaman doğru değiLdir eLßet seçimLerim gün geLir $erefsizLeride severim 
*Gecnın 1 Yarısı Başlıyrsa Çığlıgım Duyulsun Diye Dgl Duyulmdnda Sevmeyı Bılıyorsa Bu Yürek Görmdn'de Svmeyi Blr
*pişmalık ßile bazen insana acı verebilio
*gidene yoL yakı$ırr
*ßêÿâzıñ kâdêrï kïr£êñmêk $ïÿâhıñ kâdêrï $µç£âñmâktır
*geriye ßakıLarak anLaşıLırım iLeriye ßakıLarak ya$anırım
*geçmişde keşke içime savas açıp yenmeye çalışmasaydım belki o zaman toprak olup yok olucaktm  =((
*pa$a gönLüm isterse severim zorLama istersem sevdiririm uğra$ma diceksinki nereye kadar ßu havaLar kim takarrr devran dönene kadar
*HeR sEçiM Bi kAyBedişTiR  bENi kAybEtmEyi sEçeNi bEn kAzANmAk içiN uğRAşmAm aRtıK 
bEN hEp oLduĞum yERdeYim vE oLduĞuM giBiyiM  !!! _YANLIŞ YAPANI ASLA AFFETMEM, FAZLASINI YAŞATIRIM_->
*yanLı$ yapanı asLa affetmem fazLasını ya$atırım
*ßazıLarı kendini artis sanıyo ama ßiLmiyoLarki onLarın artis oLduğu yerde yönetmen ßenim
*Kaçırdığın her$ey için pi$manLık duyarsın pi$manLık duyduğun hiç ßir$ey için sana acımam !!!
*nEefrEt'e sEevGİdEN fAzLA GüVeİRrİm Dedİ şŞeEYTanN; ÇüNnkİ NeFReTİnN sAhtEsİ oLmASs
*  $èyTañín Tek gùnahì MèLèğe øLan A$kìymî$ 
*Haketmediğini ßiLe ßiLe sevmek mi yoksa çekip gitmekmi?
*karanlıkta ağladım ışıkta boyadım gözlerimi kanlı yazılarla süsledim sensizliği
*Kéndimi anlatacak olsam sadéce nefrétimi haykırırdım dünyaya  »
*seni ßi arkadaş ßi dostum gißi sevdim sen oturmu$ ßana a$ktan dem vuruyosun
*DeĞiŞkEn bIr dÜnYaDa, BeN SaBiT KaLıYoRuM hErKeS BaŞkA BaŞkA SeVeRkEn, BeN YiNe sEnI SeViYoRuM 
*ÜzüLmem Veya mutLu oLmam için kimseye İhtiyAcım yOq kuraLLar deği$ti Oyuna dewam !
*SeNi SevMeYi AğıR ÖdÜyoRuM
* SênînLê întîhâRîn e$îqîndê jîLêtLê dâmâr mêSâfêSindêyiz
*duaLarınLa doğmadımki ßedduaLarınLa öLeyimm
*zannetmeki her susan konu$maktan acizdir ve kırıLan gurur ßir hiçtir  suskunLuktan anLıyorsan çok $ey anLatmı$tır
*her gidişine ayrı anLam yükLüyorum
* Bu hiç kimsem oLmadığı için değiL,"Sen"oLmadığın için duyuLan bir yaLnızLık Bu yaLnız oLmak değiL "sensiz" oLmak
*İsT€R Ah €T  İster Kin Duy  KeNdiNe GöRe HaKLıSın AdıMı KöTü An  SoNuMu €LinLe YaZ  SeNDe ßiR Gün AnLaRsıN !!!
*Bir_Zamanlar_Herkez_Aynı_İken_Ben_Farklıydım_ Şimd i_Herkez_Fark_Pesınde_Ben_İse_Aynı_İşte_Buda_ Benim _Farkım_
*rüzgar ne kadar sert essede kayadan aLacağı sadece tozdur !!!
*yokLuğunda özLemem gerekirken varLığında hasret ßıraktın
*HaksızLık kar$ısında susan diLsiz seytandır  !!!
*YaŞaNaN HeR RoL BiR EtKi YaRaTıR!!
*HaYaT YoLLaRDaN ÇiZiLMiŞ oLSa BiLe Bu YoLLaRDaN BiRiNi SeÇeCeKSiN! SeÇDiĞiN YoLDa öLüM oLSa BiLe SeLaM VeRiP GeÇeCeKSiN!!!
*Hayat asLa sahneLenemeyecek ßir oyunun sonsuz tekrarından ißarettir 
*______aLayına qider demedik mi_???cefaLarı çekmedik mi_???ah be kankaa bizde sewmedik miiiiiiiiiiiiiiiiiii??:
*ßen seninLe toprağa giderim diyenLeri Çok gördüm  ßen öyLe diyenleri toprağa hep yalnız Gömdüm :
* Gecici Heves DeğiL Hak €dene Nefes OLurum!
*Amaç Uğruna Kurulu ßir Hayat Yok Onun İçin Ne Kimseyi Kendime Örnek Alırım Nede Kimseye ßenzemeye Çalışırım!!
*Sen yaLanLarLa a$k satanLarın iLk adresi ßen sattığın son a$kın ta kendisi
*Aşk ßenim damarLarımda doLaşan kimyasaL ßir etki!****>ßen a$ık değiLim oğLum ßenimki sadece etkiye tepki****<
*Duymak nedir ßiLirmisin duymak ama anLatamamak cemßerini kıramamak keLimeLerin tam diLinin ucuna geLmişken söyLiyememek !!!
*bizi ESKİLER tanır YENİLER örnek alır,SORANLARA yalanız BİLENLERE kralız BİLMEYENLEREDE FALANNNNNNN FİLANNNNNNIIIIZZZZZ   
*ZuLmü aLkışLayamam,zâLimi asLa sevemem;GeLenin aaafi için geçmişe kaLkıp sövemem  !!!
*HAYATINDAN TAMAMEN SİLEMEZ BENİ KİMSE, YA KALBİNDE VARSA YÜREĞİNDE YA DA BEDENİNDE MUTLAKA BİR İZİM KALIR GERİYE
*ßekLedim dakiLaları qünLere,t€Lefon ßaşındaki nößetLerime s0run ßeni 
*giden gitti kaLan sağLarLa gündeLik a$kLara dewam
*EsenLer merkez kafasına göre herkes çatıLır ka$Lar kesiLir ßaşLar en güzeL aşkLar esenLerde ßaşLar !!!
*Laf Søkmaya kaLkma kapak øLursun! Uqra$ma etiket øLursun! yaw$ama köpek øLursun! insan øL ßeLki yanImda yer ßuLursun
*içimde ßi a$k war her geçen gün ßayatLayan önceki günün izi ßiLe kaLmayan  !!!
*Gittim! Şimdi ßİr Mevsim Değil, ßir Hayat Girdi Aramıza, Ne Sen Döneßilirsin Artık Geriye, Nede ßen Kapıyı Açaßilirim Sana
*  Aynalarla avunma , göstermezler içini Hiç çekinme tanı kendini '
*a$klma b!r céza vér kalb!m sén! sévmés!n,sén!n yalan a$klna Allah muhtac étmés!n  !:
*ne kimseye ait nede kimseye sahißim tek geLdim tek giderim  !!!!
*HaYaTıN HeR SaNiYeSiNi YaSaRıM, SaNKi YaRıNa HiÇ uYaNMaYaCaK GiBi, BeLLi BeLiRSiZ BiR ÇıĞLıK GiBi , BeN GiBi  !!
*ßeyinLerde iLtihapLaşmış intihar düşüncesi !!!!
*ßu garip huyLar senden yadigarr
*ßu oyunu ßen ßaşLattım ßen ßitiririm işine geLmiyorsa game ower güzeLim
*Ses Etmesemde Öfkem Saklı Son Bakışımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alıcağın Olsun Oda Değmez Sanaa 
*ßeni görüp sınama sadece göreßiLdiğin kadarım  Hayat ßir kumarsa zarLarı ßen atarım  !!!
*ßu sevda ßitmez hasret ßitmez isteyene gider hiç farketmez
*DetayLar aynadır farkı yansıtır kaLitemizden susuyoruzz
*Ne Kadar BiLirSen biL SöyLedikLerin KarSıdakinin anLadıgı Kadardır 
*yaşamak zor geLiosa ßu ßedene ya$amak için haLa atan kaLßimin ßen (sansürlü kelime):d
*Yok artık kaLßÎmdé né aşk né $évgÎ Î$témém artık gÎt Î$témém $énÎ na$ıL oL$a hérşéy yaLan (ßéndé yaLandım)
*yağmurlu sokaklarda hayatmı arıorum
*€Lden düşme sevdaLar değiL ßenim istediğim ya yüreğinin sahißi oLmaLıyım yada hiçßirşeyin !!!
*İşini Şansa ßırakmak İstiyorsan ßir Zarda Sen At Zarlar ßenim Elimde Oyunu ßen Kurarım Sıkılırsam Senden Oyunu ßen ßozarım!!
*canım sıkkın ßu araLar  kendi dünyamın çaresizLiği içerisinde daLıp gidiyorum ßir yerLerde ışık war;görüyorum ama dokunamıyorum
*taßiri caiz değiL,numunem yoq sende kaLsın asLım !!!
*kalbime gömerim o zaman unutupda silerim o zaman alt tarafı aşk buda işte vazgeçilmezmisin amann
*qönüL kims€siz yapamaz s€veßiLeceqi ßir dost arar,ta$ın kaLßi y0ktur ama Onu ßiLe y0sun Sarar 
*Hakkımda Dedikodu Yapıp ßoş KonuşanLar Devam Edin RekLamın İyisi Kötüsü OLmaz!!
*___:::: --ßéN AdI YaLaNa KaRıŞıP AsLıNDa DoĞrU oLaNLaRDaNıM_!! :::____
*Hakedeni hayatıma sokarım haketmeyenin hayatınaa sokarım
*Dalgalar Kumsallarda Mutluluk Masallarda Eridi ßitti Ömrüm $u Yalnız Masalarda  !!!:
|
|
|