Yalnız Mesajı Göster

Eski 05-12-2007   #73
bluemoonlight

Sevdanı kurşun kalemle yazmışsın yüreğine,belli…büyük dediğin sevdan şimdi kalem

izleriyle dolu… silginin izleriyle dolu… sen sevdanda silgiye yer vermişsin… büyük sevdanı

kurşun kalemle yazmışsın yüreğine ! Kurşun kalemle… Bu kadar basit miydi o silgiyi

kullanmak,silmek sevdanı,beni? Basit miydi söylesene; bi adım uzaklaşınca unutmak… Başka

sevdalar yazmak yüreğine ? demek bu kadar büyüktü sevdan… Biri varken başka birilerine

kapıları açmak, büyük sevdanı silmek… Ah sevgili Ah (!) Sen sevdanı yüreğine kurşun

kalemle yazmışsın… benim gönül kalemliğimde; kurşun kaleme,silgiye,diğer kalemlere yer

yok sevgili… Sen gönlüme kazıldın,kazıdım seni… Yüreğimi kanata kanata,acıta acıta…!

Sense sadece kurşun kalemle yazmışsın o büyük sevdayı gönlüne…!

Büyük sevdanı gönlüne yazdığını söyleyerek gitmiştin sevgili; benden kilometrelerce uzağa !

Ararım demiştin, sorarım,sana mektuplar yazarım demiştin; yok,yok,yok sevgili… Ne

sesin,ne mektubun nede o büyük SEVDAN sevgili…hiçbirinden eser yok Anlaşılan sözlerini

de, sevdanı da, beni de bavulun içine koydun sevgili ve bavul yıllarca kapalı durdu Yok

sevgili yok, sen o büyük sevdayı Kurşun kalemle yazmışsın yüreğine Büyük sevdanı

yüreğine yazdığını söyleyerek Elveda,Hoşça kal demiştin… İnanmıştım ! Ne büyük sevdadan

eser var ne de verdiğin sözlerden ! hepsi silginin kurbanı olmuş… Yüreğin bile !!! Bi defada

“sil baştan “ her şey…ben olmayacaktım yüreğinde, ben olmayacaktım silginin bıraktığı

izlerde… Ah sevgili bu muydu Büyük Sevdan… Bu muydu yüreğine yazdığın Ben… ?

Kurşun kalemle yazılan bir sevda… ve hata bekleyen silgi… Olamazdı be sevgili, bunlara

emanet edemezdin sevdanı…

… ve sessizlik,sensizlik kaplıyor evreni unutmuştun silinmişti her şey, format atılmıştı

yüreğine ! Ah sevgili (!) demekten alamıyorum kendimigitmiştin işte, büyük sevdanı kurşun

kalemle yazmıştın yüreğine ! Hatan gitmekti Hatan o kalemi kullanmaktı ! … ve silindi her

şey, büyük dediğin sevdan, anılar, fotoğraflar …ve ben ! Sevdanı kurşun kalemle yazmışsın

yüreğine belli Büyük dediğin sevdanın yerinde; kurşun kalemin izleri var Silgi izleri var…!

Anladım be sevgili ne kadar büyük sevdan olduğunu ! Kilometrelerce uzaklığa rağmen

unutmayışını, aradığını, seviyorum, özledim deyişini gördüm sevgili, gördüm…anladım

sevgili anladım ne kadar çok beni sev(me)diğini !! sana baktığımda sadece kurşun kalemin ve

silginin izlerini görüyorum; benden hariç, büyük sevdandan hariç ! Ah sevgili, gittiğin yerden

dönme bir daha,gelme… Anladım; kurşun kalemle yazmışsın yüreğine beni… Karakalem

çalışması yapmışsın… Anladım tek taraflı yaşamışım; karşılıklı sandığım Sevdamı …!

Kurşun kalemle yazılmış sevda yüreğine,

Bende yıllar geçse de silinmeyecek derin izler senden kalan…

Sen vefasız,sen hayasız… Sen zavallı ! ;

Kurşun kalemle yazmışsın büyük sevdanı yüreğine…

Bi hatada “Sil Baştan Her şey “ !

Alıntı Yaparak Cevapla