Konu
:
Uzmanlara Kulak Verin
Yalnız Mesajı Göster
Uzmanlara Kulak Verin
09-06-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Uzmanlara Kulak Verin
Kafanızdaki sorunlarla kaygılanmak yerine sorunların neden ve hangi faktörlerden kaynaklandığını saptamaya çalışın
* İyi günler ben bir buçuk senedir evliyim ama çocuğum olmuyor
Eşimin adetleri düzesiz, ilişkiye girdikten sonra spermlerim geri geliyor
Ne önerirsiniz? Teşekkürler
Korunmasız bir ilişkide bile gebe kalma olasılığının yalnızca yüzde 25 olduğunu hatırlarsak sizin durumunuzun büyük olasılıkla bir problemden kaynaklanmadığı sonucuna varabiliriz
Ancak adet düzensizliği de gebe kalmada sorun olabilir
Adet düzensizliği bazen anovulatuvar (yumurtlama olmadan) olabilir
Bu nedenle öncelikle eşinizin adetlerinin durumunun bir jinekologca değerlendirilmesi gerekir
* Merhaba, benim sorum siğillerimle alakalı
Ben 3 yıllık evliyim, jinekolojik muayenemde vajinanın girişinde siğiller ortaya çıktı, doktorum bir krem verdi
Siğillerim geçti
Bu siğiller tekrar çıkar mı ve gebeliği etkiler mi? Teşekkürler
Siğiller HPV adı verilen bir virüs tarafından oluşturulur, tedavi sonrası yeniden çıkma olasılıkları vardır
Aşırı büyük olmadıkları sürece gebeliği etkilemezler
Doğumda bebeğin gırtlağına bulaşarak burada önemsiz ufak kitlelerin oluşmasına neden olabilirler
Kendinize vakit ayırın
* Merhabalar, sıvı sabun gibi kayganlaştırıcılarla yapılan mastürbasyonun bir zararı var mıdır? İdeal mastürbasyon sayısı haftada kaç keredir? Teşekkürler
Sosyal yaşantınızı olumsuz etkilemediği sürece, mastürbasyonun bir zararı yoktur
Normal mastürbasyon sayısı diye bir şey yoktur
Fazla mastürbasyonun da herhangi bir zararı olmaz ama sık ve acele mastürbasyon yapma alışkanlığı, ilerleyen dönemlerde boşalmayı kontrol edememe, erken boşalma sorununa neden olabilir
Kendinize zaman ayırarak yapılan mastürbasyonun herhangi bir sakıncası yoktur
Mastürbasyon sırasında kullanılan kayganlaştırıcıların bir zararı yoktur
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul