Konu
:
Psikoloji - Yeme Bozuklukları
Yalnız Mesajı Göster
09-06-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Modern ve ekonomik olarak gelişmiş toplumlarda medyanın genç insanlara özellikle kadınlara gönderdiği incelik üzerine pek çok mesaj gönderir
Bu mesajlarda ana tema aşırı inceliğin çekici olduğudur
Modeller ve bazı ünlü kişiler gibi ince olabilmek bazı insanların sağlıklı olmayan bir kiloya inmelerini gerektirir
Bazı kişiler hem sağlıklı hemde ince olabilir fakat sorun pek çok gencin sağlıklarını yitirmeden o inceliğe ulaşmalarının mümkün olmamasıdır
Diğer taraftan sorun sadece ince olmakla açıklanabilecek kadar basit değildir; Psikolojik olarak insanlar çevredeki olaylara yada yaşam koşullarına sağlıklı tepkiler veremediği zamanda "
Yeme Bozuklukları
" ortaya çıkar
Yeme rahatsızlığı olan arkadaşlar yada yakınlarında yeme bozukluğu olanlar duygularınızı özgürce paylaşabileceğiniz ve benzeri sorunları yaşayan insanlarda konuşarak yalnız olmadığınızı hissedebileceğiniz online destek grubu oluşturmaya çalışıyoruz
İlerde sayımız arttıkça ayrı bir web sayfası açmayı planlıyorum fakat şimdilik forumda Bulimia ve Anoreksiya başlıklı bir bölüm oluşturdum
Burası kapalı bir forum olup sadece izinli olanlar için hazırlandı
Mesaj yazabilmek ve yazılanları okuyabilmek için önce bana özel mesaj atmanız gerekiyor
Bu şekilde üyelerin özelini mümkün olduğunca korumaya ama bir yandan da yardıma ihtiyacı olanlar için bir destek grubu oluşturmaya çalıştım
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul