Yalnız Mesajı Göster

|| Her İnsan Bir Dünyadır...||

Eski 09-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

|| Her İnsan Bir Dünyadır...||

Bazı sözler vardır söylenişindeki ritimden musiki zevki alırsınız Aynı sözde bir de kadife yumuşaklığı anlamında içtenlik varsa sarmıştır o söz sizi Onu durmadan mırıldanırsınız

"Her insan bir dünyadır biz bunun farkındayız" cümlesi dilimden düşmüyor bugünlerde Bunda etkili olan seslerin armonisi okunuşundaki ritim belki de sahip olduğum meslek

Sözün içine girdikçe kendimi buluyor sorumluluğumu hatırlıyorum Bir üniversite hazırlık dergisine ait olan bu reklam cümlesini bulan zekâ sahibini de tebrik etmek istiyorum

Her insanın bir dünya olması ve bizim bunun farkında olmamız ne demektir? İçinde yaşadığımız dünya tek Her insan ayrı bir dünya olunca pek çok dünya ile hem iç içeyiz hem karşı karşıyayız İnsan hem kozmik hem biyolojik hem fizyolojik hem psikolojik hem ideolojik… Dünya Ondaki nüansların bile binbir derinliği var Bugüne kadar keşfedilmeyen ve keşfedilmeyecek tek gerçek insan gerçeği olacak

[size="3">Her insan birbirinden farklı olabildiği gibi aynı insan yaşamı içerisinde her an farklı olabiliyor İnsanın "][/size]

Alıntı Yaparak Cevapla