Yalnız Mesajı Göster

Bio Enerji Hakkında Herşey

Eski 09-06-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Bio Enerji Hakkında Herşey

RABITA NEDIR?
Rabitanin tarifini yapabilmek için hayatimizin büyük bir bölümünde hatta tamaminda göz ardi edemedigimiz somut gerçeklerden giris yapmak istiyorum Hayatimiz boyunca temelinde mutlu bir yasam sürme istegi olan gayelerimiz vardir Insanlar da ömürlerini bu amaçlarini gerçeklestirmek için yasarlar Fakat ihtiyaçlar sonsuzdur ve kisilerin istem egolarinin sonu yoktur Bir noktaya ulasildiginda bile hep daha üst bir nokta hedeflenir ve bunun için çalisilir Iste insanlar bu gayelerini gerçeklestirirken bazi degerlerden de taviz verirler Bu degerlerin basinda insan iliskilerinin temel unsurlarindan ikisi olan saygi ve sevgi gelir Öyle ki insanlar en çok saydiklarini ve sevdiklerini bile kendi egolarinin tatmini ugruna kullanabilmektedirler Bu durumlarda sevgi bitiyor ve yerini acilar alabiliyor Oysaki ben sevgiyi sayginin bir ürünü olarak düsünüyor, ve saygiyi köklü bir agaca, sevgiyi ise o agacin dallarina benzetiyorum Köklü bir agaç kolay yikilmaz dallari kirilsa da yeniden dal verebilir Bu durumlarda en yakinimiza olan güvenimiz azalsa bile güvene bilecegimiz tek bir varlik vardir: O da EN GÜZEL OLANDIR Her gücün sahibi kendisi oldugu için anahtar isimde hay ve nafi adidir Bu isimlerle bedenimizde isiyi ve canliligi kazandigimiz gibi bilinmezlere açilan sir perdesini de kaldirip bakis alanimizi genisleterek beyin gücümüzü daha fazla kullanabiliriz Kisaca anlatmak gerekirse rabita ona teslimiyettir
Iste insanin sevdigine inanip baglanmasi rabitadir Bu durumda EN GÜZEL OLAN dan dolayi birbirimizi sevelim ama ondan baskasina teslim olmayalim çünkü bütün güzellikler ve basarilar onunla var olur Bu durumda anahtar ismi ve rabitayi tanimak için çalistigimiz gibi bu gücü elde edebilmek içinde çalismamiz gerekir Bilmeliyiz ki hiçbir basari çalismadan elde edilemez

http://wwwkaratasoglucom/ sitesinden alıntıdır

karatasoglucom sitesinden alıntıdır

Abdullah Karataşoğlu na teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla