Konu
:
Bio Enerji Hakkında Herşey
Yalnız Mesajı Göster
09-06-2012
#
13
Prof. Dr. Sinsi
DÜSÜNCE VE MUHAKEME
Söyle bir düsünüp muhakeme edelim: Yer yüzünde hiçbir seyin sebepsiz varolabilmesi mümkünmüdür? Her varlik belli bir amaca hizmet için yaratilmistir
Bütün canlilar kendi aralarinda birbirlerinden yararlanabilmelerini saglayan bir döngüye, bir mekanizmaya sahiplerdir
Ne var ki bazi insanlar kendilerine zarar verdikleri gibi çevrelerindeki yararlanacaklari bir çok seye de zarar vermektedirler
Oysaki insan kendine yararli olabilecegi gibi çevresine de faydali olabilmek için yaratilmis fakat birçok insan bu gereksinimi kendinde bulamamistir
Benim konu içinde sözünü ettigim özdeki cevhere ulastigimizda, bütün insanlarin kendine faydali oldugu gibi çevresine de ne kadar faydali oldugunu görmemiz mümkün olacaktir
Özümüzdeki cevheri bilimsel tanimlamalar ile anlatip herkesin faydalanacagi bir hale getirecegim ama insanin kendisi düsünüp muhakeme ederek kendi dogrusunu kendisinin bulmasi kadar daha verimli bir sey olabilirmi? Elbette herkesin kendi dogrusunu kendisi bulmasi gerekir
Bunun için ben insandaki vazgeçilmesi mümkün olmayan cevheri konu içinde yer yer anlatmaya çalisiyorum
Biraz muhakeme ettigimiz zaman, konu ilerledikçe o cevherin avuçlarimizin içinde, beynimizin merkezinde, kalbimizin derinliklerinde oldugunu görüp; insanin ne kadar güçlü, üretken ve olmazlari olur hale getirdigini görecegiz
Önemli olan insanin dogru muhakeme edip kendinde varolan BIOENERJI’yi bulabilme basarisini gösterebilmesidir
http://www
karatasoglu
com/ sitesinden alıntıdır
karatasoglu
com sitesinden alıntıdır
Abdullah Karataşoğlu na teşekkürler
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul