- -
^^Kapama^^
(
http://forumsinsi.com/showthread.php?t=99946)
b@ron |
12-29-2009 09:58 PM |
^^Kapama^^
1 bütün tavuk
3 su bardağı pirinç
2 çorba kaşığı tereyağı
Tuz
Karabiber
Hazırlanışı
Tavuğu temizleyip yıkayın. Bir tencereye alıp 4 bardak su ekleyin ve tavuğu haşlayın.
Pirinci tuzlu sıcak suda 15 dakika bekletin. İyice yıkayıp süzün. Karnıyarık tenceresinde tereyağını kızdırın. Pirinci ilave edip şeffaşlaşıncaya kadar kavurun.
Pilavı fırın tepsisine alın. Üzerine tavuk parçalarını yerleştirip fırına verin. Tavuklar kızarıncaya kadar pişirin.
|
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.