![]() |
Phproxy - İnbasic | Proxy Sitesine Girmeden Engellenmiş Siteye Gir
http://frmsinsi.net/images/frmsinsim...sinsi.net_.jpg PhProxy-InBasic firefox kullanıyorsanız ve engellenmiş sitelere girmek için proxy sitelerini kullanıyorsanız firefox'un phproxy-inbasic eklentisini kullanabilirsiniz.Bu eklenti sayesinde tek tıklama ile bir proxy sitesine girmeden engellenmiş siteye ulaşabiliyorsunuz.eklentiyi buradan indirebilirsiniz.Eklenti kurulumunun ardından sağ alt köşeye eklentinin "P" simgesi yerleşiyor.Engelleme görüntülendiğinde sağ altta yer alan " P " simgesine tıklıyoruz ve engeli ortadan kaldırıyoruz. |
bilgi için teşekkürler ben bilgisayara iş yerinden bağlanıyorum fakat engelli oyun siteleri var o programı indirdiğim halde açılmıyor mesela ekolay engelli p harfini tıklıyorum engel kalkıyor ama yine de oyunlara girilmiyor ne yappmam geekiyor bu durumda yardımcı olursanız çok sevinirim kolay gelsin şimdiden teşekkürler |
|
teşk.teşk.teşk.teşk. |
asigenc82 Nickli Üyeden Alıntı teşk.teşk.teşk.teşk. Sıra Dışı Yazılar Yazmana Gerek Yok Teşekkür Ederim Güzel Paylaşım Yazabilirsin. |
işyerinden ekolay oyunlara giremiyorum yardımcı olurmusunuz |
arkadaşlar kusura bakmayın o gün hızlı yazdığım için öyle yazmak zorunda kaldım çok teşekkürler emeğinize saygı duyuyorum iyi günler |
teşekkürler arkadaşlar |
dalgamı geçiyorsunuz proğramın setup ı yok bu neyaf |
Birşeylerden anliyarak cevap verirsek sizede yardımcı olunur bizimde paylaşım isteğimizi kırmazsınız setup olmaz ve olamaz zaten, bu bir firefox eklentisidir firefox la Buraya tıklayın eklentiyi kurun diğer tarayıcılarla açarsanızda kuramazsınız |