ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Program Tanıtımları (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=633)
-   -   İdump Build 22 - İpod Kullanıcıları İçin Geliştirilmiş Bir Programdır (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=995407)

Prof. Dr. Sinsi 10-25-2012 10:26 AM

İdump Build 22 - İpod Kullanıcıları İçin Geliştirilmiş Bir Programdır
 

iDump Build 22

iDump Build 22 - iPod kullanıcıları için geliştirilmiş bir programdır

iDump, iPod kullanıcıları için geliştirilmiş bir programdır. Bu program sayesinde iPod’ta bulunan şarkılarınızı hızlı ve kolay bir biçimde bilgisayarınıza kopyalayabileceksiniz. iPod’u bilgisayarınıza takın ve programı çalıştırın. Anında şarkıların listesi karşınıza çıkacaktır. Dilediğiniz şarkıyı seçerek kopyalayabilirsiniz.

Genel Özellikleri:

Şarkının kopyalanırken biçimini değiştirebilirsiniz. Yani program küçük bir dönüştürme özelliğine de sahip.

Şarkılar arasından arama yapabilirsiniz.

Kendinize bir çalma listesi oluşturabilirsiniz. Dilerseniz oluşturduğunuz bu listeye bakarak kopyalama yapabilirsiniz.

Program çalma listesini *.m3u biçiminde kaydediyor. Bu listeyi bilgisayarınıza kopyalayıp Winamp programında açabilirsiniz.

Not: iPod’u bilgisayarınıza takın ve programı öyle çalıştırın. Eğer tersini yaparsanız program iPod’u tanımayabiliyor.

Sürüm : Build 22 Boyut : 667 Kb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows Me/2000/2003/XP Üretici Firma : CodersHole

http://www.codershole.com/downloads/iDump_Setup.exe




Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.