ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Program Tanıtımları (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=633)
-   -   Active System Locker - Erişim Denetleme Yazılımıdır (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=995106)

Prof. Dr. Sinsi 10-25-2012 10:45 AM

Active System Locker - Erişim Denetleme Yazılımıdır
 

Active System Locker - erişim denetleme yazılımıdır

http://frmsinsi.net/images/frmsinsim...sinsi.net_.jpg

Active System Locker, Windows için hazırlanmış bir erişim denetleme yazılımıdır. Bilgisayarlarımızın en temel erişim araçları olan fare ve klavyelerimizi kendimizden başkalarının kullanması güvenlik riskleri teşkil eder. İşte bu araçla fare ve klavyelerimizin bizden başka kimselerce kullanılmasını engelleyebiliriz.

Kullanımı oldukça kolay olan bu yazılımla belirleyeceğimiz şifreler sayesinde güvenliğimizin bir yönünü sağlam alabiliriz. Hatta yazılımla yalnızca belirlediğimiz zaman dilimlerinde denetim koruması yapabilme imkanımız dahi bulunuyor. Kişisel bilgisayarını başkalarının kullanmasını engellemek isteyenler için oldukça başarılı bir yazılım.

Yazılımın Genel Özellikleri :

Fare ve klavye girişlerine engel olma.

Güçlü çalışma, kendiliğinden ve zamanlamalı seçenekler.

Denetim ve zamanlama özellikleri.

Şifre kırmaya karşı güçlü koruma.

Sesli uyarı desteği.

Görev çubuğundan bilgilendirme.

Yazılımın Son Sürümündeki Değişiklikler :

Yeni kullanıcı arayüzü, görsel geliştirmeler.

Küresel kod iyileştirmeleri.

Not : Yazılımın deneme sürümünü 30 gün boyunca ücretsiz kullanabilirsiniz. Bu sürenin ardından yazılımı kullanabilmeniz için 29.95 dolar ödeyerek satın almanız gerekmektedir.

Sürüm : 3.2 Boyut : 725 Kb Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 30 Gün Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows 95/98/2000/XP Üretici Firma : Sowsoft, LLC.

http://www.sowsoft.com/download/slocker.zip




Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.