![]() |
Korkulu Rüya Hazır Cevap Kadınlar
Korkulu Rüya Hazır Cevap Kadınlar Hazır Cevap Kadınlar http://frmsinsi.net/images/frmsinsim...sinsi.net_.jpg Adam: Daha önce tanışmamış mıydık? Kadın: Evet Hayvan Hastanesi'nin danışmasında çalışıyorum. Adam: Daha önce sizi bir yerlerde görmemiş miydim? Kadın: Evet. Bu yüzden artık dışarı çıkmıyorum. Adam: Sana mı gidiyoruz, bana mı? Kadın: İkisine de. Sen kendi evine, ben benimkine. Adam: Haydi bırak numarayı. İkimiz de bu barda aynı nedenle bulunuyoruz. Kadın: Evet. Hadi bir kaç piliç tavlayalım. Adam: Bir kadını nasıl mutlu edeceğimi bilirim. Kadın: İyi. O zaman beni rahat bırak. Adam: Seni çıplak görürsem mutlu öleceğim. Kadın: Ama ben seni çıplak görürsem gülmekten öleceğim. Adam: Sana kendimi hediye etmek istiyorum. Kadın: Basit hediyelerden hoşlanmam. Adam: Senin için dünyanın sonuna giderim. Kadın: İyi. Benim için orada kalır mısın? Adam: Nesin sen, lezbiyen mi? Kadın: Ya sen, alternatifi misin? Erkek: "Bu sandalye boş mu?" Kadın: "Evet, o sandalyeye oturacaksan benim sandalyem de boş." Erkek: "Telefon numaranı alabilir miyim?" Kadın: "Telefon rehberinde var." Erkek: "Peki ismin ne o zaman?" Kadın: "Numaranın önünde yazan ismimdir." Erkek: "Peki ne işle mesgulsün?" Kadın: "Kadın taklidi yaparım." Erkek: "Vücudun adeta bir tapınak gibi." Kadın: "Evet ama papazlar giremez." Erkek: "Kendimi sana ikram etmek istiyorum." Kadin: "Özür dilerim ben ucuz şeyler almiyorum..." Erkek: "Saçlarının rengide ne kadar güzel." Kadın: "Teşekkürler, bunu kuaforüme demeniz lazım o boyadı da." Erkek: "Sen tam rüyalarımın kadınısın." Kadın: "İyi o zaman sen uyumana devam et." Erkek: "Seninle herşeyimi paylaşmak isterdim." Kadin: "İyi banka hesabından başla o zaman." Erkek: "Son dansı sizden isteyebilir miyim?." Kadin: "Biraz önceki son danstı zaten." Erkek: "Dünyanın en guzel kadını olmak nasıl bir duygu?" Kadın: "Dünyanın en büyük yağcısı olmak nasıl bir duygu?" Erkek: "Aşkından ölüyorum..." Kadın: "Helvan nasıl olsun?Un mu irmik mi?" Erkek: "Benimle çıkar mısınız?" Kadın: "Tabii kaçıncı kata?" |