![]() |
Erzurum Çorbası
1 Eklenti(ler)
Erzurum Çorbası
Malzemeler: 300 gr. kıyma 1 çay bardağı yıldız şehriye 1 adet kuru soğan, 1 kase yoğurt 1 yemek kaşığı salça 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı tereyağı Nane Karabiber Pulbiber http://frmsinsi.net/attachment.php?a...1&d=1261046335 Yapılışı: Kıymayı tuz karabiber ve rendelenmiş soğanla yoğurun. Misket büyüklüğünde köfteler yapın. İki kaşık salça ve bir litre suyu kaynatıp köfteleri içine atın. Köftelerin pişmesine yakın şehriyeleri ekleyin. Diğer tarafta hazıırladığınız sarımsaklı yoğurdu karıştıra karıştıra tencereye ekleyip ateşten alın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.