![]() |
Acil Forum Aşk Sözleri 2011
Acil Forum Aşk sözleri 2011 Ne senden vazgeçerim, ne düşlerimden, nede gözlerimi kaparım hayalinle yaşarken, inan hayatı seni bana verdiği için, seni ise hayatıma anlam verdiğin için seviyorum!! Gitmek mümkün olsa gitsem uzaklara, sevmesem seni yaksam yüreğimi, savursam küllerimi dağlara denizlere ,yeşerirdi küllerim sana olan sevgimle Elimde denizde bulduğum bir midye var denizden o kadar uzak ki tıpkı seninle benim gibi. Ama arada tek fark var o denize sen bana aitsin. Yastığımla uykumu baş başa bıraktım,sırf seninle yalnız kalabilmek için! Bu da yetmedi kendimi de bir kenara bıraktım şimdi burada yalnız sen varsın!!! Ölsen bile benden kurtulamazsın. Kefen olur bedenini sararım.Yağmur olur üzerine yağarım. Çiçek olur mezarında açarım. Ölsen bile benden kurtulamazsın |
Acil Forum Aşk sözleri 2011 İnsan gerçekten bir kadını severse, onun gözünde dünyadaki bütün öteki kadınlar kesin olarak manasını kaybeder. Oscar Vilde Kadınlar sadece bal değil, zehir tesiri de yaparlar. H. Edip Adıvar Kadınlar kendi başına ne gül goncasıdır ne de diken olur.Koklamasını bilirsen gül,tutmasını bilmezsen diken olur. Refik Halit Karay Erkekler şaraba benzer. Geçen yıllar kötülerini ekşitir, iyilerini olgunlaştırır. Cicero Kesinlikle evlen! Karın iyiyse mutlu ,kötüyse filozof olursun. Sokrates i |
Acil Forum Aşk sözleri 2011 Kadın kocasını daha az sevmeli, fakat daha çok anlamalı, erkek karısını daha çok sevmeli, fakat anlamaya çalışmamalıdır.. Oscar Wilde Kadınlar kadar intikam almaktan zevk duyan canlı yoktur.. Juvenal Kadınlar nefret etmedikçe kimseye karşı tam manasıyla haşin davranmazlar.. La Rochefoucauld |