![]() |
Sen Bilmeden ..
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Karmaşık cümlelerin içine sokmadan sevdim seni.. dalgalara tutulmuş gemi gibi, savrulmadan.. yolu izi belli, sakin akan bir nehirde coşarken izledim seni çoğu kez.. sen bilmeden.. Kedinin oynadığı yumak misali, keyif aldım seninle oynadığım oyunlardan.. yine sen bilmeden.. bazen köşe kapmaca,bazen kör ebe.. bir elin nesi var, oysa iki elin sessizliği var derken.. hayat böyle demenin kolay olduğu anlarda, anlamaya çalışarak sensizliği, isyanlarımı kilitledim çeyiz sandığımın naftalinlenmiş diplerinde.. özlemek sıradaki oyundu.. özlememiş gibi yapmak yani.. hem özleyip hem özlememiş gibi yapmak, yıldızlardan fal tutmak gibi bir şeydi içimde.. bir yanıp, bir sönen.. bunların hepsi, sen bilmeden… ... İçimden geçmeyen bir gemi gibi Beklemekle gelmeyen Gelme ümidi Yaşatmayan Bir sen var Bitmek bilmeyen … Sözlerim var, ilk aşk heyecanıyla Coşmayı isteyen Ama ilk aşkını Bilmeyen Bir ela bakışta Bir kumral dokunuşta Sonsuzluğa susan Bir ben var.. Senden habersiz… |
Sen Bilmeden ..
Hayır sus! Gitmeni anlarım ama sus. Bahanelerini cüzdanına kaldır.. "Gitmek zorundayım"la başLayan cümlelerini ağzının içine topla... Küçükken öğrenememişsin... ''Ağzında yalan varken konuşma...! |