![]() |
Sbs Sınavına İtirazlar Nasıl Yapılır
SBS Sınavına itirazlar nasıl yapılır? SBS Sınavına itirazlar nasıl yapılır?o Sınav [/b]sorularına, cevap anahtarına ve sonuçlara yapılacak olan itirazlar Internetten yayımlanmasından itibaren en geç 10 (on) gün içinde dilekçeyle Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğüne yapılabilecektir. o İtirazların incelenmesi için öğrenci velisi T.C. Ziraat Bankası Beşevler/Ankara Şubesindeki Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesinin 5495218/5001 numaralı hesabına 10 (on) YTL yatırılması gerekmektedir. o Başvurusu/sınavı geçersiz sayılan, sınava girmeyen, sınava alınmayan ya da çıkarılan öğrencinin bu konuyla ilgili itiraz başvuruları dikkate alınmayacaktır. o Faksla yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır. o İtirazların cevaplanmasında Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü genel evrak kayıt tarihi dikkate alınacaktır. o Süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar ile öğrencinin T.C. kimlik numarası belirtilmeyen, banka dekontu eklenmemiş, imza ve adresleri olmayan dilekçeler dikkate alınmayacaktır. Sınav Merkezinde bulunan her türlü sınav evrağının aslı veya fotokopisi yargı organları dışında, öğrenci dâhil hiçbir kişiye ya da kuruma verilemez ve gösterilemez. [/b] Bu sınavlara başvurmuş olanlar, bu kılavuzda yer alan hükümlerle ilgili mevzuatta belirtilmiş olan hususları kabul etmiş sayılırlar.[/b] Kaynak: Rehberliksitesi |