ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Pratik Bilgiler (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=650)
-   -   Pişirdiğimiz Et Sertmi Oluyor? İşte Pratik Cözüm (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=961741)

Prof. Dr. Sinsi 10-21-2012 06:47 AM

Pişirdiğimiz Et Sertmi Oluyor? İşte Pratik Cözüm
 

Etin yumuşak olması için haşlama suyuna limon suyu yada sirke katın. Ancak kızartacaksanız bir gece sirkeli ve sıvıyağlı sosun içinde bekletin. Sosun içine taze bitkilerden ince ince kıyarak lezzet katabilirsiniz. Ardından eti hiç yağ koymadan kızartın.

zeytin yagida ise yaraya bilir.. Tuz etin sertlesmesine neden olur.
Bu yüzden sonradan ilave etmekte yarar var



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.