ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Pratik Bilgiler (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=650)
-   -   Çorbanın Yağı | Püf Noktaları (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=961637)

Prof. Dr. Sinsi 10-21-2012 07:05 AM

Çorbanın Yağı | Püf Noktaları
 

Çorbanın yağı

Çorba yaparken yağı biraz fazla kaçırdığınızda, üzerinde gözenekler halinde birikir. Çok yağlı çorba ağır gelir. Üstelik tadı da kötü olur. Fakat çorbanın üzerine 1-2 marul yaprağı ya da buz parçası koyarsanız yağın çekildiğini görürsünüz. Yağ gidince de marul yaprağını ve buzu çorbadan çıkarabilirsiniz.




Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.