ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Pratik Bilgiler (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=650)
-   -   Balık Haşlarken | Püf Noktaları (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=961556)

Prof. Dr. Sinsi 10-21-2012 07:18 AM

Balık Haşlarken | Püf Noktaları
 

Balık haşlarken

Balık haşlarken tenceredeki suya limon sıkmayı unutmayın. Limon suyu, balıkların diri kalmalarını sağlar. Ayrıca haşlamaya güzel bir lezzet verir. Ama limon suyunun miktarına dikkat etmeniz gerekir. Eğer fazla olursa acımtırak bir tad elde edersiniz.




Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.