ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Pratik Bilgiler (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=650)
-   -   Dibi Tutan Yemek | Püf Noktaları (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=961463)

Prof. Dr. Sinsi 10-21-2012 07:34 AM

Dibi Tutan Yemek | Püf Noktaları
 

Dibi tutan yemek | Püf Noktaları

Pişirdiğiniz yemeğin dibi tuttuysa, sakın atmayın. Pratik bir çözümle sorunu halledebilirsiniz. 1 adet taze patatesi küçük parçalara bölün ve yemeğin içine koyun. Biraz sıcak su ekleyin. Birkaç dakika daha pişirin. Daha sonra, patatesi çıkarın. Patates, dibi tutmuş yemeğin yanık rengini alır.




Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.