ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Pratik Bilgiler (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=650)
-   -   Dondurduğunuz Sebzelerin | Püf Noktaları (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=961370)

Prof. Dr. Sinsi 10-21-2012 07:49 AM

Dondurduğunuz Sebzelerin | Püf Noktaları
 

Dondurduğunuz sebzelerin | Püf Noktaları

Dondurduğunuz sebzelerin uzun bir süre tazeliklerini korumalarını istiyorsanız dondurmadan önce kaynayan su içerisine batırarak 2-3 dakika şok haslama yapın, ardından hemen soğuk suya tutun Suları iyice süzüldükten sonra naylon torbalara doldurup havasını alın ve dondurun




Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.