ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Pratik Bilgiler (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=650)
-   -   Dondurulmuş Et | Püf Noktaları (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=961346)

Prof. Dr. Sinsi 10-21-2012 07:53 AM

Dondurulmuş Et | Püf Noktaları
 

Dondurulmuş et | Püf Noktaları

Izgara yapacağınız zaman, eti önceden dolaptan çıkarın. Yarım saat beklettikten sonra ızgaraya koyun. Yoksa, etin dışı kızarıp, içi çiğ kalır. Dondurulmuş etlerle yemek yapacağınız zaman da yine yarım saat önceden dolaptan çıkarırsanız, hem daha kolay pişer hem de daha lezzetli olur.




Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.