ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=634)
-   -   Osmanlı İşkenceleri (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=9608)

rebellious23 02-26-2007 07:31 PM

Osmanlı İşkenceleri

Osmanlı zamanında yapılan bir kaç işkence şekli.......

1-mahkumun elleri baglanır,diz üstü çöktürülür,hemen yan tarafında da kızgın bir sac (ekmek yapmak için kullanılan sacın büyüğü) vardır.mahkumun kafası çok hızlı bir şekilde ve tek darbede halka açık bir yerde uçurulur ve kesik baş hemen kızgın sacın üstüne oturtulur.kızgın sacın sıcaklıgından dolayı beyin kan dolaşımı varmış gibi hisseder ve gözler görmeye bir süre devam eder.mahkum bir süre kendi ölü bedenini,celladı,kendisine bakan halkı görür.

2-içi boş, iri bir ağaç kütüğünün içine mahkum sokulur. mahkum kütüğün içinde ayaktadır.kütük te mahkumun gövüs hizasındadır.mahkum kütüğün içine sabitlenir.yedirilir içirilir.hiç bir yemek esirgenmez.ama mahkum her türlü dışkısını bulundugu kütüğün içine yapar.bir süre sonra dışkılar gövüs hizasındaki kütükten dışarı çıkmaya başlar.ve dışkının asitik özelliğinden dolayı mahkum çıplak vücudu çok ama çok uzun bir süre boyunca yavaş yavaş erimeye maruz kalır.

3-zina yapan erkekler için:testisleri dipten kopartılır,içi açılıp iki yumurtalık mahkuma çiğ çiğ yedirilir.

punisher 02-26-2007 07:42 PM

öğğğğğğğğğ :S vallamı yok yaw aslı astarı varmı müdür nereden aldın belegeleri felan varmı bu kadar kötü işkenceleri yaptıgını zannetmiyorum osmanlının

rebellious23 02-26-2007 07:45 PM

şimdilik bunlar..

Alıntı:

punisher tafarından gönderildi (Mesaj 54303)
öğğğğğğğğğ :S vallamı yok yaw aslı astarı varmı müdür nereden aldın belegeleri felan varmı bu kadar kötü işkenceleri yaptıgını zannetmiyorum osmanlının

benim şimdilik bulduğum bu kadar hem bütün büyük devletlerin böyle işkenceler yaptığı bilinir yapmakta zorunda bir bakıma gücünü göstermeli yanii...

bruce29 07-02-2007 04:09 PM

arkadaşlar bu pek inadırıcı gelmedi bana çünkü içinde Allah korkusu olan insanı yaratandan ötürü seven bir milletin torunu olarak atamızın bu şekilde hiç bir insana işkence yaptığına inanmıyorum çünkü insan ne suç işlerse işlesin işkencesiz çezası verilir. bu ceza ölüm dayi olsa işkencesiz öldürülür. bence bu konuda birazdaha araştırma yaparak yazalım. teşekkürler.

bruce29 07-02-2007 04:10 PM

eğer bir kaynak ğösterirsen sevinirim bende öğrenmiş olurum.tşk

yosun_26 07-02-2007 04:18 PM

bu tip işkence metodlarının olduğu kesin ama kimler tarafından kullanıldığı hakkında kesim bi bilgim yok çünkü aynı şeyleri daha önce çin işkenceleri başlığı altında okumuştum...

_SiYaH_ 07-03-2007 10:52 PM

eet konu başlığı ağır olmuş biraz sanmıyorum böle işgenceler yaptıklarını :S :S belge fln varsa iş değişir tabi ..

anestezist06 07-14-2007 06:10 PM

Emeğine Sağlık.................

önder uçar 07-27-2007 02:11 AM

bunları yazan osmanlılar hakkında bilgisi yok anlaşılan. atalarımız sadece kafa keserlerdi.