![]() |
Azerbaycan Devlet Kültür Ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Bölümleri
Azerbaycan Devlet Kültür Ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Bölümleri Edebiyat (Senaryo Yazarı) Edebiyat (Senaryo Yazarı)(Burslu) Sanat Tarihi Ve Teorisi |
Azerbaycan Devlet Kültür Ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Bölümleri
AZERBAYCAN DEVLET KÜLTÜR VE GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ BAKÜ AZERBAYCAN Öğrenim Ücreti: Bu üniversitede eğitim ücretli olup, 2009-2010 eğitim-öğretim yılında 1 500 ABD Dolarıdır. Eğitim ücreti iki taksitte ödenebilecektir. Hazırlık Programı: Öğretim dili Azerice’dir. Üniversite bünyesinde hazırlık eğitmi verilmektedir. Hazırlık sınıfı eğitim ücreti 600 ABD Dolarıdır. Hazırlık eğitim ücreti iki taksitte ödenebilecektir. Yurt İmkanı: Üniversitede yurt imkanı yoktur. Kayıt İçin İstenen Belgeler: Lise Diploması (İlgili Ülke Diline Çevrilecek) ÖSYM Sınav Sonuç Belgesi Sağlık Raporu ve AIDS Testi (İlgili Ülke Diline Çevrilecek) Pasaport Aslı ve Örneği 8 Adet Vesikalık Fotoğraf İkametgah Belgesi Nüfus Cüzdan Aslı ve Örneği Dilekçe (Ayrıntılı bilgiye üniversitelerin telefon numarası ve e-posta yoluyla ulaşabilirsiniz.) İrtibat Telefonu:. Telefon: (00 99 412) 39 07 78 Faks: (00 99 412) 38 93 48 |