![]() |
Evlilik işte bu!!!!!!!!!!!!
Önce: Seninle rüyada gibiyim...
Sonra: Bu evlilik tam bir kabus... Önce: Çiskeyk,kapuçino,ekspresso... Sonra: Çay,simit,ayran,soğanla-söğen... Önce: Boğazda balık, Etilerde ıstakoz... Sonra: Evde hamsi buğalama, balkonda köfte mangal... Önce: Para su gibi akar... Sonra: Damlaya damlaya göl olur... Önce: Aşkım gözü kördür,kör... Sonra: Kocam bakarkör, karım nankör Önce: Nefes kesicisin hayatım... Sonra: Yeter artık boğma beni... Önce: Fısıldanan Cemal Süreyya şiirleri... Sonra: Gürültülü, kahkahalı müstehcen fıkralar... Önce: Mırıldanan romantik melodiler... Sonra: Hiç kısılmayan TV sesi... Önce: Tutkulu Cumartesi Gecesi Ateşi... Sonra: Bol küfürlü Pazartesi Futbol Gecesi... Önce: Vİctoria's Secret iç çamaşırları Sonra: Ulus pazarından gecelik,eşofman,tumman... Önce: Durma Aşkım... Sonra: Yine başlama hayatım... Önce: Saten çarşaf,kuş tüyü yastık,pirinç karyola... Sonra: Kanepe,yastık,battaniye... Önce: Aşkından mideme sancılar giriyor... Sonra: Bu gece olmaz başım ağrıyor... Önce: Seninle herşeye varım... Sonra: Haftasonu piknik mi? Ben yokum... Önce: Lavaboya kadar sana eşlik edeyim hayatım... Sonra: Çok sıkıştım, önce ben girecem... Önce: Dünyayı ayaklarının altına sereceğim... Sonra: Bu evlilik hiçbir yere gitmiyor... Önce: Senin için herşeyi yaparım... Sonra: Şu salatayı yapıver... Önce: Tabii ki annen istediği zaman gelebilir... Sonra: Bıktım şu cadaloz annenden, ben annemin evine gidiyorum... Evlilik işte Bu arkadaşlar önceden verildiyse kusura bakmayın artık,yeniden hatırlamış oluruz. __________________ |
yaaa korkuorum burda bööle şeyler okudukça :):):)
ii düşünmek lazım evlenmek için... Önce: Çiskeyk,kapuçino,ekspresso... Sonra: Çay,simit,ayran,soğanla-söğen... Önce: Boğazda balık, Etilerde ıstakoz... Sonra: Evde hamsi buğalama, balkonda köfte mangal... :):):)bunlar komikmiş.tşkler |