ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Eğitim & Öğretim (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=651)
-   -   Adana Yüreğir'deki Anaokulları (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=956355)

Prof. Dr. Sinsi 10-21-2012 07:17 AM

Adana Yüreğir'deki Anaokulları

KARŞIYAKA ANAOKULU

MEHMETÇİK ANAOKULU

SABİHA GÖKÇEN ANAOKULU

YÜREĞİR ANAOKULU

KARŞIYAKA ANAOKULU (Adana, Yüreğir)

Karşıyaka Anaokulu Adana Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Karşıyaka Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Karşıyaka Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Karşıyaka Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: KARŞIYAKA ANAOKULU

Adresi: CUMHURİYET MAH. 59 SK.NO:16

Telefon Numarası: 3223215593

Faks Numarası: 3223211939

E-mail Adresi:

Web Adresi: -

MEHMETÇİK ANAOKULU (Adana, Yüreğir)

Mehmetçik Anaokulu Adana Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mehmetçik Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mehmetçik Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mehmetçik Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: MEHMETÇİK ANAOKULU

Adresi: Kişla Mah. Köprüköy Ask Loj.Y

Telefon Numarası: 3223227672

Faks Numarası: 3223227672

E-mail Adresi:

SABİHA GÖKÇEN ANAOKULU (Adana, Yüreğir)

Sabiha Gökçen Anaokulu Adana Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sabiha Gökçen Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sabiha Gökçen Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sabiha Gökçen Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: SABİHA GÖKÇEN ANAOKULU

Adresi: ATAKENT MAH.(ESKİ SÜMERBANK FAB.İÇİ)

Telefon Numarası: 3223462656

Faks Numarası:

E-mail Adresi:

Prof. Dr. Sinsi 10-21-2012 07:18 AM

YÜREĞİR ANAOKULU (Adana, Yüreğir)

Yüreğir Anaokulu Adana Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yüreğir Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yüreğir Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yüreğir Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: YÜREĞİR ANAOKULU

Adresi: KAZİM KARABEKİR MAH.6.SOK MUSTAFA KEMAL PAŞA BULVARI ÜZERİ

Telefon Numarası: 3223217181

Faks Numarası: 3223238333

E-mail Adresi: