ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Gebelik & Doğum (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=411)
-   -   Dünyanın İlk Deneme Tüp Bebegi Ne Zaman (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=953122)

Prof. Dr. Sinsi 10-19-2012 01:40 PM

Dünyanın İlk Deneme Tüp Bebegi Ne Zaman
 

dünyanın ilk deneme tüp bebegi ne Zaman

5. Mart 2009 dünyanın ilk deneme tüp bebegi - 28 yaşındaki Louise Brown İngiltere - ilk çocuk için Dec 20, İNSANLARI onaylamıştır doğum verdi. Cameron John Mullinder £ 5 ağırlığını koydu., 6 oz. O St Michael’s Hospital Bristol, İngiltere at 12:23 pm doğdu.

“Bu bir mucizeydi, ama söyleyin bana, böylece Cameron ise,” Kahverengi insanlar doğal olarak ele geçirmiştir oğlu ve söyledim.

Kahverengi ne ardından groundbreaking-vitro fertilizasyon, şimdi bir işlem tarafından tasarlanmıştı. O 25 Temmuz, büyük bir tantana için 1978 doğumlu. Üç yıl önce o Wesley Mullinder, 37 yaşındaki güvenlik görevlisi evlendi. Çiftin’s bebek doğal olarak tasarlanmıştı.

Kahverengi kızının doğum Casey ile kendini - Onu küçük kız kardeşi Natalie 13 Mayıs 1999 tarihinde bu ayırım iddia doğum için ilk denemede tüp bebek, değil.

Kahverengi o “sonra ben bir fidanlık hemşire 10 yıl önce ben baktım küçük bir çocuk sonra adını Cameron seçti söyledi. O sonra başkaları tarafından ama baktım olmaz .Tüp bebek konsunda ilk yaşananlar genel olarak böyle özetlenmiştir.



Prof. Dr. Sinsi 10-19-2012 01:40 PM

Dünyanın İlk Deneme Tüp Bebegi Ne Zaman
 

dünyanın ilk deneme tüp bebegi ne Zaman ile ilgili Diğer Konular

Gel zaman git zaman ile ilgili deyimler
Mobil Zaman - Zaman gazetesi cebinizde
Asya Bebegi
Zaman zaman gözyaşınla ıslanırsa yüzün Resimli sözler
dünyanın ilk gergedan tüp bebegi yapıldı



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.