ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Genel Sağlık (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=630)
-   -   Ayak Kokusu, Nedenleri Ve Yapılması Gerekenler (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=943449)

Prof. Dr. Sinsi 10-16-2012 10:56 PM

Ayak Kokusu, Nedenleri Ve Yapılması Gerekenler
 

Ayak kokusu, nedenleri ve yapılması gerekenler

Ayak kokusu pek çok nedenlere bağlı olarak ortaya çıkabilir. Dermatoloji Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Balevi,''Bu rahatsızlığın bir nedeni de troid ve ter bezlerinin hızlı çalışmasıdır. Aynı durum şeker hastaları için de geçerlidir'' dedi.

İyi kurulayın
Ayak kokusu ayrıca en çok kurulanmayan ayaklarda görülür. Vücuttaki kronik rahatsızlık dışında, ayak terlemesine bağlı olarak ortaya çıkan kokunun en önemli nedenlerinden biri deri yerine, sahte deri kullanılarak üretilen kalitesiz ayakkabılardır.

Sentetik olmasın
Normal bir deri gözenekleri sayesinde ayakkabı içindeki hava sirkülasyonunu sağlarken, bir çeşit plastik olan sentetik deriler ise havanın çıkmasına olanak tanımayarak bakteri üretimini hızlandırmaktadır.

Güneş



Prof. Dr. Sinsi 10-16-2012 10:56 PM

Ayak Kokusu, Nedenleri Ve Yapılması Gerekenler
 

bız sahıcom dan koku gıderıcı bı tabanlık varmıs onu aldık ayak kokusundan kurtulduk
ne kremlerle nede losyonlarla ugrasıp vaktınızı ve paranızı bosa harcamayın bence
bız bu tabanlıkla 2 yıldır ayak kokusunu tarıhe gömduk hemde fıyatı cok uygun 1 kere alıyorsunuz 4-5 ay rahat gıdıyor
kullanalar bıze dua etmeyı unutmayın



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.