ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Hayvanlar Alemi (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=641)
-   -   Sualtı Evreni (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=93838)

GöKKuŞaĞı 10-04-2009 05:50 PM

Sualtı Evreni
 
'Sualtı Evreni' Claudia ve Manfred Hochleithner Objektifin

http://galeri.milliyet.com.tr/2009/3..._Evreni/15.jpg

Alman sualtı fotoğrafçıları Claudia ve Manfred Hochleithner büyüleyici form ve renklerden oluşan su altındaki muhteşem
bitki örtüsünü görüntüleyerek çalışmalarını ''Sualtı Evreni'' kitabında yayınladılar.Fotoğrafta ateş renginde fonda güçlükle seçilen deniz atı görülüyor.














Gözyaşı 10-08-2009 12:19 PM

Cevap : Sualtı Evreni
 
Paylaşım için sağol bilmediğimiz daha ne güzellikler var su altında

peri 10-17-2009 07:34 PM

Cevap : Sualtı Evreni
 
Rabbım öyle güzel yaratmışkı bakmaya kıyamıyorum

JOKER 10-19-2009 03:02 AM

Cevap : Sualtı Evreni
 
gerçekten suyun altında çok güzel bir dünya var teşekkürler..

b@ron 10-21-2009 12:18 AM

Cevap : Sualtı Evreni
 
Biz her şey için Yüce Allah’a karşı şükür borçluyuz. Öyle ki, her isteğimiz karşılanıyor. Her ihtiyacımız görülüyor. Her derdimiz derman buluyor. Her duâmız cevap buluyor. Her dileğimize bakılıyor. Her acımıza inayetle çare yetiştiriliyor. Gözümüz yollarda bırakılmıyor. Elimiz boş çevrilmiyor. Gönlümüz cevapsız terk edilmiyor. Hayatımız her saniye şefkatle ve ilgiyle kucaklanıyor.


Allah’ın nimetlerinden kısmen, yani belirli bir süre el etek çekmekle, Allah’ın nimetlerinin kıymetini çok iyi anlıyoruz. Allah’ın nimetlerine ne kadar muhtaç olduğumuzu çok iyi kavrıyoruz. Olmasaydı, olmayacaktık derecesinde! Verilmeseydi, yaşamayacaktık ölçüsünde! Ekmeksiz, susuz, midemizin isyanlarına bakılmadan, ciğerlerimizin yangınına cevap verilmeden hayatımızı düşünmek bile mümkün değil! O halde şükürsüz hayat nasıl mümkün olabiliyor? Bu insan kadir kıymet bilmez bir yaratık mı? Teşekkürsüz bir hayatı insanlar arasında düşünmek bile tek kelimeyle vahşet! Ya Allah’a karşı şükürsüz yaşamak, ne kadar vahşet, ne kadar kabalık, ne derece dehşet olduğu açık değil mi?

aysem 10-22-2009 11:55 PM

Cevap : Sualtı Evreni
 
su altında kesfe cıkmak ısterdım


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.