ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Kabak İle İlgili Tavsiyeler Mutfak Tavsiyeleri (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=937919)

Prof. Dr. Sinsi 10-15-2012 12:38 AM

Kabak İle İlgili Tavsiyeler Mutfak Tavsiyeleri
 

Kabak İle İlgili Tavsiyeler Mutfak Tavsiyeleri

http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg

İki çeşit tatlı kabağı vardır: Kestane ve balkabağı . Kestane kabağı su çeker su salmaz ve pişerken lif lif dağılmaz. Bal kabağı su salar ve dağılma olasılığı yüksektir!.

http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg

Kabak mücver, Kabaklı börek veya kabak salatası yaparken: Kabakların dış yüzeylerini kullanın . Böylece kabak sulanmaz ve lezzeti daha güzel olur. İç kısımlarını da çorbalarda yada keklerde değerlendirebilirsiniz!.




Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.